Haugesund med den mest overlegne seieren i Europa Leagues første kvalifiseringsrunde

(Dagbladet): Haugesund kjørte over nordirske Coleraine, og ga seg ikke før det sto 7–0 på resultattavla. Odd vant 3–0 mot Ballymena United på Skagerak Arena.

Blant de 100 lagene og 50 kampene som tok del i Europa Leagues første kvalifiseringsrunde, var det dermed ingen som vant så overlegent som Haugesund.

Haugesund lekte seg
Haugesund gikk opp i ledelsen ved Sondre Tronstad etter ni minutter spilt. Coleraine var nære utlikning kvarteret seinere, men Haugesund-keeper Helge Sandvik vartet opp med en solid benparade.

I stedet økte Liban Abdi til 2-0, før Haris Hajradinovic la på til 3-0-ledelse like før pause.

Bare noen få minutter ut i andre omgang satte Anthony Ikede og Shaibu Ibrahim inn det fjerde og femte målet for hvittrøyene.

Erik Huseklepp kom inn for målscorer Ibrahim, og bergenseren ville være på moroa. 6–0 var et faktum, signert Erik Huseklepp.

Ti minutter seinere satte innbytter Johnny Buduson inn 7-0, og samme mann smalt ballen i tverrliggeren fem minutter seinere.

Storseieren gjør at Haugesund ikke må gjøre mye mer enn å møte opp i Nord-Irland for å sikre avansement til neste runde av Europa League-kvaliken.

Storseier og straffebom
Allerede etter halvminuttet spilt, satt ballen i nota for Odd etter scoring av Stefan Mladenovic. Det ble ikke flere mål i første omgang, men Odd gikk kontant ut i andre omgang.

Odd fikk straffe etter fem minutter, men Jone Samuelsen satt straffen i tverrliggeren. Heldigvis for Odd var Martin Broberg våken på returen, og headet ballen i mål.

Rett før slutt la Sigurd Haugen på til 3-0 for Odd, noe som ble sluttresultatet.

Returoppgjørene i Nord-Irland spilles 6. juli.

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige fotballdrakter

NFF flytter overgangsvinduet for å hjelpe én Eliteserie-klubb

Norges fotballforbund (NFF) ønsker å hjelpe Rosenborg i kampen om plass i Europa.

ULLEVAAL STADION (Eurosport.no): Det norske overgangsvinduet skulle etter planen åpne fredag 21. juli. Nå tar NFF grep, og flytter det én dag frem – til torsdag 20. juli.

Grunn? NFF ønsker å hjelpe Rosenborg i kvalifiseringen til gruppespillet i Champions League.

– Vi gjør dette av hensyn til klubber, eller den klubben, som skal forsøke å kvalifisere seg til Champions League. Fristen for å registrere spillere er kl. 00.00 natt til fredag 21. juli i Champions League-troppene, så om de ønsker å forsterke så vil vi legge til rette for det, sier president i NFF, Terje Svendsen, på et pressemøte onsdag.

Og han fortsetter:

– Vi ønsker å gi de som skal ut å spille i Europa best mulig rammebetingelser for å lykkes.

Rosenborg har irsk motstander i andre kvalikrunde til Champions League. Det er duket for bortekamp mot Dundalk 12. juli, mens hjemmekampen går 19. juli.

– Det er selvsagt et fornuftig grep å gi norske lag en så god sjanse som mulig til å kvalifisere seg til Europa. Men jeg synes dette kommer litt seint, kunne de ikke hatt dette klart i januar, spør Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal retorisk.

Det er nemlig om sommeren alle andre handler spillere, slik sett er det en periode hvor norske lag ofte svekkes.

– Ja, i verste fall risikerer lagene å miste spillere også. Kanskje de norske overgangsvinduene burde byttet plass? Slik at det lange viduet var i juni til august og det korte i januar, sier Rekdal.

Hvis RBK slår ut Dundalk er de klare for tredje kvalikrunde til Champions League. Der risikerer trønderne å møte lag som FC København, Celtic og Red Bull Salzburg spilles i 25./26. juli og 1./.2 august. Deretter må RBK helskinnet gjennom to playoffkamper før de eventuelt kan slå seg på brystet og feire plass i høstens gruppespill.

For detaljerte opplysninger, klikk her: Billige Fotballdrakter Barn

OFFISIELT: Frankfurt henter ung serber fra Benfica

Tyske Eintracht Frankfurt leier 19-åringen serbiske Luka Jovic fra de portugisiske mesterne Benfica.

Eintracht Frankfurt forsterker med den serbiske offensive spilleren Luka Jovic, som kommer fra de portugisiske mesterne Benfica.

19-åringen Luka Jovic kommer til Frankfurt på en to-årig leieavtale, som også inneholder en kjøpsopsjon.

– Vi er glade for at denne muligheten dukket opp, og håper at Luka tar ligaen ganske fort, sier Frankfurts sportsdirektør Fredi Bobic til klubbens hjemmeside. Den serbiske U21-midtbanespilleren kom til Benfica i februar 2016, fra den serbiske storklubben Røde Stjerne Beograd.

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige fotballdrakter

Brumunddal protesterer til NFF etter å ha tapt på overtid mot KFUM

(Dagbladet): Brumunddal er i harnisk etter å ha tapt ett poeng på overtid mot KFUM i andredivisjon lørdag.

Hedmarkingene mener KFUM brøt alt som har med fair play å gjøre da spissen Emil Ekblom blokkerte Brumunddal-keeperens avklaring og satte ballen i det åpne målet.

2-1-scoringen avgjorde kampen til fordel for hjemmelaget, men nå har Brumunddal levert protest til Norges Fotballforbund, skriver Eurosport.

– Vi har levert protest, den leverte vi for en halvtime siden. Det er nok vanskelig å nå gjennom med det, men vi ønsker å belyse situasjonen vi var oppe i og mener det som skjedde på Ekeberg lørdag er et overtramp som er litt for stort, sier Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter til Eurosport.

Presset som ble for stort
Brumunddals Christoffer Solbakken lå nede med skade da Brumunddal spilte ballen ut over sidelinja for at Solbakken skulle få behandling. Etter en liten sjekk, vinket dommeren i gang spillet igjen.

– Protesten går på dommeravgjørelsen, at dommeren valgte å sette i gang igjen spillet selv om Christoffer lå nede med skade. Det er det vi vil teste ut. Dommeren har ansvaret for helsen til alle 22 spillerne ute på banen. Vi håper på omkamp, sier Nysæter til Hamar Arbeiderblad.

KFUM kastet ballen til Brumunddals forsvarsspiller, som hoppet over ballen og lot den trille videre inn mot keeperen.

Da satte KFUMs Ekblom inn et press, som altså endte med scoring og seier.

Brumunddal-treneren trodde aldri han skulle oppleve noe sånt.

– Jeg skal innnrømme at det blir litt tøft å begynne på en ny uke på feltet i dag. Vi driver med fotball for at det skal være gøy, og har stort sett unge, lokale gutter. Den gleden forsvinner litt når slike ting skjer, sier han til Eurosport.

Legger seg flate
KFUM legger seg flate for kritikken, og avventer råd fra NFF. Enn så lenge står resultatet seg, men daglig leder i KFUM, Thor-Erik Stenberg, holder alle muligheter åpne.

Også en eventuell omkamp.

– Vi støtter Brumunddal i å legge inn protest. Om det kommer noen innpill fra NFF må vi bare forholde oss til det. Jeg vet ikke hvordan de vil vurdere det nå, sier Stenberg til Eurosport.

For detaljerte opplysninger, klikk her: Billige Fotballdrakter Barn

Werder Bremen forlenger med italiensk stopper

Bundesligaklubben Werder Bremen har annonsert at dem har forlenget kontrakten til Luca Caldirola. Spilleren hadde opprinnelig en kontrakt som går ut til sommeren.

Werder Bremen og Luca Caldirola er blitt enig om en ny kontrakt for den italienske midtstopperen. En kontrakt som varer frem til neste sommer. Klubben er utvilsomt fornøyd med å ha resignert spilleren. Spilleren selv måtte avbryte en del av sommerferien, for å reise tilbake til Tyskland for å signere en ny kontrakt med klubben.

– Vi er svært glade for at vi har kommet til enighet, og kan fortsette samarbeidet med Luca Caldirola.

Dessverre har vært ute med to alvorlige skader, men håper at han igjen kan bli en viktig del av forsvaret, sier klubbens sportsdirektør Frank Baumann til deres hjemmeside. Caldirola som nettopp avsluttet et låneopphold hos Darmstadt denne sesongen. Spilleren kom til tysk fotball fra Serie A og Inter Milan sommeren 2013. 26-åringen gikk glipp av storedeler av sesongen, grunnet ben brudd.

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige fotballdrakter

Raser etter stortalentets nei: – Utrolig skuffet

Milan er i harnisk etter Donnarumma-nei.

Se Danmark – Italia i U21-EM søndag klokken 20.45 på Eurosport 1 eller Eurosport Player .

Milan står i fare for å miste keepertalentet Gianluigi Donnarumma etter at 18-åringen sa nei til forlenget kontrakt med den italienske storklubben torsdag.

Donnarumma har blitt sammenlignet med navnebror og Juventus-keeper Gianluigi Buffon og er et overgangsmål for flere toppklubber. Stortalentet skulle være en nøkkelspiller for Milan i all overskuelig framtid, og var klubbens førsteprioritet, men han valgte likevel å si nei til ny kontrakt.

– Mino Raiola (spillerens agent) har akkurat fortalt meg at det ikke vil bli noen forlenging av Donnarummas kontrakt og at avgjørelsen er endelig, sa klubbens sportssjef Marco Fassone etter et 40 minutter langt møte med agenten.

– Vi er utrolig skuffet, men vi går videre. Milan går videre.

Italienske medier har spekulert i at keeperen vil bli solgt allerede i sommer. Raiola har uttalt at det finnes interesse fra både Real Madrid og Paris Saint-Germain.

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige fotballdrakter

Bekrefter bud på Brann-keeper

Piotr Leciejewski bekrefter at klubben har mottatt bud på ham.

Tirsdag stilte Brann-spillerne på trening igjen etter en ukes ferie. Den eneste som ikke var til stede på økten var Piort Leciejewski (32). Det fikk stor oppmerksomhet i lokalpressen da ryktene om et mulig bud fra den polske klubben Zaglebie Lubin lå på bordet for sisteskansen.

Les mer her: – Brann-keeper kan være på vei bort
Onsdag var imidlertid 32-åringen tilbake i Bergen, og kunne fortelle at interessen fra hjemlandet var mer enn bare rykter.

– Lubin sendte to tilbud til Brann. Mer kan jeg ikke si. Jeg forstår at dere spør, men jeg er ikke i posisjon til å snakke om det, sa Leciejewski til Bergens Tidende.

Med Alex Horwath og 18 år gamle Markus Pettersen som Branns to andre keepere, er det likevel tvilsomt at Brann vil slå til på tilbudet fra den polske eliteserieklubben. Men om Branns førstekeeper skulle forsvinne hjem til Polen, har imidlertid Lars Arne Nilsen planen klar.

– Vi må ta det hvis det skjer. Men vi har jo alltid en liste. Det er litt av spillet: Hvis vi mister noen, så har vi spillere å jobbe med. Foreløpig er det et hypotetisk spørsmål, men skjer det må vi sannsynligvis inn med en keeper relativt fort, sier Nilsen.

Sportssjef Rune Soltvedt ønsker overfor Eurosport.no verken å bekrefte eller avkrefte Leciejewskis utspill.

– Han skal stå i mål for Brann og jeg skal jobbe med spillerlogistikk, sånn er rollefordelingen. Men han må få lov til å si det han vil, sier Soltvedt, og legger til at det må komme «et veldig godt bud» om klubben skulle bestemme seg for å selge noen av sine spillere.

– Vår intensjon er å unngå å komme svekket ut av et overgangsvindu.

Leciejewski har så langt denne sesongen stått samtlige kamper for laget som for øyeblikket tredjeplass i Eliteserien. Mandag fortsetter medaljejakten når bergenserne tar imot Stabæk hjemme i Bergen.

Oppgjøret ser du direkte på Eurosport Player og MAX mandag fra kl. 18.30.
Leciejewski var også i vinter koblet med en overgang bort fra Brann. Den gangen var det MLS-klubben FC Dallas som stod på trappene. Leciejewski hadde den gang nærmest blitt enige med den amerikanske klubben om de personlige betingelsene, men Brann ønsket ikke å la førstekeeperen sin gå.

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige fotballdrakter

Milan sikrer seg et stort talent i angrep

André Silva skal være Milans nye spiss. 21-åringen hentes fra Porto for rundt 38 millioner euro, pluss bonus. Spilleren er i Milano allerede for de nødvendige medisinske undersøkelsene.

FC Porto er en velkjent dyr butikk, men kvalitet er nesten garanter. André Silva har scoret 21 mål på 44 obligatoriske kamper i år. Grei prestasjon for en unggutt i sin første fullsesong på øverste nivå. I tillegg han har allerede debutert og imponert med landslaget: 7 mål på 8 kamper i VM-kvalikk (hat-trick mot Færøyene, scoring mot Kypros, Andorra, Latvia og Ungarn). Klart var motstanderne ikke de tøffeste, men få spisser i Silvas alder kan skryte av sånne sifrer.

Spissen skal trolig overta drakten nummer 10 fra japanske Keisuke Honda. En klar forbedring for den ikoniske tien som var på ryggen til storspillere som Ruud Gullit, Dejan Savicevic, Zvonimir Boban, Rui Costa og Clarence Seedorf.
André Silva er kanskje ikke en typisk fantasista, men det skal ikke være vanskelig å gjøre bedre enn Kevin Prince-Boateng eller selveste Honda.

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige fotballdrakter

Bayern München hentet stortalent

Den tidligere Arsenal-spilleren utløste en opsjon i kontrakten med Werder Bremen om at han kunne forlate klubben etter en sesong. Nå har han signert en tre års kontrakt med den tyske giganten.

– Det er en stor ære å komme til Bayern München, Det blir en spennende tid som jeg ser fram til, sier Gnabry på Bayerns hjemmeside.

Den tyske klubben opplyser at de er svært fornøyd med å ha sikret seg tyskerens tjenester.

– Han har utviklet seg mye i Werder Bremen, sier styreformann Karl-Heinz Rummenigge.

21-åringen scoret 11 mål på 27 kamper den ene sesongen han var i Werder Bremen. Før det var han fem år i Arsenal uten å få det store gjennombruddet.

Gnabry er Bayerns tredje signering denne sesongen. Fra før har Niklas Suele (forsvar) og Sebastian Rudy (midtbane) signert for de tyske mesterne, begge fra Hoffenheim.

For detaljerte opplysninger, klikk her: Billige Fotballdrakter Barn

Dardan Dreshaj scoret 4 mål da Fløy vant 6-0 over Sola

Dardan Dreshaj var i scoringsform da Fløy banket Sola med 6-0. Dreshaj signerte 4 av målene og er å finne på toppen av toppscorerstatistikken med 9 mål. Der finner vi også Tobias Hem, fra Halsen, som scoret hatrick da Halsen vant 6-2 borte mot Sandnes Ulf 2. Tobias Hem er i særdeleshet god scoringsform siden han signerte 5 mål i forrige serierunde!

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige fotballdrakter