Gianluigi Buffon (39) har aldri vunnet Champions League: – Den pokalen som er og har vært den aller viktigste drivkraften

Strømsgodset er ute av cupen etter at Mjøndalen vant 2-1 i torsdagens lokaloppgjør.

Strømgodset måtte reise den korte turen hjem vel vitende om at cupeventyret er over for denne gang.

Det så riktignok lyst ut da lagene gikk til pause på Isachsen Stadion. Et hodestøt fra Marcus Pedersen skilte lagene da kampen var halvspilt. Scoringen kom på en corner minuttet før pause.

Pedersen benyttet anledningen til å skaffe seg et gult kort på vei mot midtstreken etter at han hysjet til hjemmefansen mens han jublet for scoringen.

I annen omgang tok Mjøndalen over kampen og fikk uttelling da kvarteret var spilt.

Etter at Pontus Silfwer hadde tråklet seg inn i Strømsgodsets 16-meter havnet ballen hos Ousseynou Boye. Etter å ha brukt litt tid på å stokke beina fyrte han avgårde et skudd som SIF-keeper Radosław Janukiewicz bare hørte susen av før ballen lå i nettet.

Hjemmepublikummet skulle få mer å juble for knappe sju minutter senere. Boye fikk med seg ballen inn i feltet, og han sendte den videre til Amahl Pellegrino. Iskaldt sendte han ballen i motsatt hjørne, og Mjøndalen var i føringen.

Det manglet ikke på sjanser til Strømsgodset i annen omgang, men ballen ville ikke i mål. Dermed ble det 2-1 til 1. divisjonslaget, som møter Brann i fjerde runde.

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige fotballdrakter