Gerrard innrømmer: Jeg lot som om jeg likte Neville

(Dagbladet): I en periode var Steven Gerrard og Gary Neville blant de største symbolene på rivaliseringen mellom Liverpool FC og Manchester United.

Både som kapteiner på hvert sitt lag, og som lokale stjerner elsket av fansen.

Nå snakker Gerrard ut om hvordan det var å spille på lag med ham og andre spillere fra Manchester-laget, ifølge The Mirror.

Dette da de var i samme oppstilling for Englands landslag.

SØRGER: Rio Ferdinand mistet kona si for to år siden. Nå snakker han ut om tapet i et åpenhjertig intervju med BBC. Her er en smakebit. Video: YouTube / BBC / NTB Scanpix
– Når du står i tunnelen og skal spille mot Rio Ferdinand og Gary Neville, ønsker du å gjøre alt for å slå dem. Det var et hat der, sa Gerrard foran et publikum i den nordirske hovedstaden Belfast, før han la til følgende:

– Da jeg spilte med dem for England første gang, lot jeg som jeg likte dem. Da vi la opp ble vennskapet ekte.

Kjølig forhold til Benitez
Også Independent har omtalt opptredenen til den tidligere Liverpool-kapteinen. Ifølge avisa understreket Gerrard at han hadde stor respekt for Manchester United-legendene, både som mennesker og yrkesutøvere.

Tidligere Liverpool-trener Rafa Benitez var han ikke like positiv til. I sin selvbiografi har 37-åringen tidligere omtalt forholdet dem i mellom som kjølig.

EKTE MAGI? DA DEJAN LOVREN SØRGET FOR 4-3 TIL LIVERPOOL, LØFTET HELE ANFIELD SEG. OGSÅ FOLK SOM TILSYNELATENDE SATT I RULLESTOL. DET KAN NATURLIGVIS OGSÅ HA EN ANNEN FORKLARING. VIDEO: MAX
Benitez ledet Liverpool mellom 2004 og 2010, og ledet blant annet «The Reds» til en Champions League-seier på bekostning av AC Milan.

Likevel var ikke kjemien god mellom han og klubbens viktigste spiller.

– Det var øyeblikk der jeg følte at han rett og slett ikke likte meg, skal Gerrard ha sagt i Belfast, ifølge Independent.

Har skrytt av hverandre
Som fagmann hadde imidlertid Gerrard stor respekt for spanjolen.

Tidligere har han, ifølge Metro, beskrevet den nåværende Newcastle-treneren på følgende måte:

– Taktisk sett var han den beste (av alle han har trent under. Red. anm.). Måten han satte opp laget, og vant Champions League med det laget vi hadde. Det var et mirakel, og Rafa var en viktig forutsetning for at det hendte. Han var utrolig.

Benitez har på sin side hyllet spilleren Steven Gerrard.

– Vi snakker om en av de store navnene innen fotball, og en av de beste spillerne jeg har trent. Han kunne score, sentre, takle og inspirere resten av laget, sa Rafa Benitez i etterkant av at scouseren la opp i 2016, ifølge BBC.

For detaljerte opplysninger, klikk her: Billige Fotballdrakter Barn