Flere storlag trøblet: Olympiakos-keeper sjokkerte Barcelona-stjernene

For målvakten fra Belgia sto en kjempekamp og reddet hjemmelaget opptil flere ganger med flere gode redninger. Helt på tampen prøvde Lionel Messi å snike ballen inn i det nærmeste hjørnet med et velplassert skudd fra 17 meter, men Proto var i det umulige hjørnet og reddet hjemmelaget for n’te gang.

Luis Suarez var også svært nær da han skjøt i tverrligger med ti minutter igjen på kampuret. Lionel Messi slo en boksåpnerpasning til uruguayaneren, men avslutningen til Suarez gikk i tverrligger og over.

IKKE MÅL I DAG, SUAREZ: Silvio Proto sto en kjempekamp og sørget for at det endte 0-0 i Hellas.

IKKE MÅL I DAG, SUAREZ: Silvio Proto sto en kjempekamp og sørget for at det endte 0-0 i Hellas.
FOTO: LOUISA GOULIAMAKI, AFP
Fra Chelsea-Roma: El Shaaray-dobbel da Roma overkjørte Chelsea

Men gjestene fra Spania klarte hverken å overliste Proto eller å bryte ned det kompakte Olympiakos-laget de for to uker siden slo 3-1 på Camp Nou. Både Suarez og Messi, som hadde syv skudd hver på mål eller utenfor (flere enn Olympiakos til sammen, som hadde seks) slet med å bryte gjennom 4-5-1-formasjonen til hjemmelaget.

Dermed endte det 0-0 på Georgios Karaiskakis Stadium, et meget sterkt resultat for hjemmelaget. Vi må tilbake til 16.august for å finne sist gang Barcelona ikke scoret i en kamp, den gang mot Real Madrid.

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige fotballdrakter