Franskmann senket Paris

Bayern vant 3-1 og revansjerte det ydmykende 0-3-tapet i Paris i slutten av september. To av målene kom ved den franske midtbanelandslagsmannen Corentin Tolisso (23), hentet fra Lyon i sommer.

Bayern gikk voldsomt aggressivt ut, stresset PSG-stjernene – og allerede før ti minutter var spilt opphevet Dani Alves offsiden da Robert Lewandowski ble stående helt alene foran mål.

Les også: Ydmykelsen som senket Ancelotti

Det gikk som det måtte. Polakken trillet ballen i mål, og Bayern fikk en drømmestart. Det var krise i den tyske klubben etter nederlaget i Paris, dagen etter fikk trener Carlo Ancelotti sparken – og nå har 72 år gamle Jupp Heynckes snudd opp-ned på det meste. Det fikk også PSG merke.

Neymar & Co. sto med 24 mål på de fem første kampene, men supertrioen på topp fikk en tøff 1. omgang, selv om det skal sies at de hadde et par gode muligheter: Kylian Mbappés skudd fra skrått hold på 0-0, og Mbappés vakre, åpnende pasning til Neymar på 1-0. Brassen greide imidlertid ikke å bli den første med mål i seks Champions League-kamper på rad.

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige fotballdrakter