Kamara og Skjelvik kan bli lagkamerater i LA Galaxy

LA Galaxy har allerede sikret seg Jørgen Skjelvik fra Eliteserie-mester Rosenborg, og nå skal de være lystne på å hente landsmann Ola Kamara fra MLS-rival Columbus Crew.

Flere kilder, blant andre The Guardian-journalist Jeff Rueter, bekrefter overfor VG at LA Galaxy er på spissjakt, og øverst på ønskelisten står Ola Kamara, som har hamret inn mål for Columbus Crew.

– Det er alltid morsomt med mye interesse når man har gjort det bra. Det er jo et kompliment i seg selv, sier Kamara til VG, og legger til at han ikke ønsker å kommentere noe utover det.

Les også: Kamara slår tilbake mot USA-kritikk

VG har fått bekreftet at LA Galaxy har tatt kontakt med Kamaras representanter og gitt uttrykk for at de er svært interessert i ham.

Skjelvik: – Hadde vært veldig hyggelig
Hvittrøyene fra Los Angeles hadde en miserabel 2017-sesong, og for første gang på åtte år tok de seg ikke videre til sluttspillet.

Så du denne? Jo Inge Berget kan være på vei til MLS

Kamara – som returnerte til det norske landslaget i år – var en viktig bidragsyter da Columbus Crew tok seg til semifinale i sluttspillet. Der ble de imidlertid slått ut av Toronto, som til slutt gikk helt til topps og tok en historisk trippel i USA.

Jørgen Skjelvik, som allerede er klar for «Los Galacticos», sier til VG at han håper på å bli gjenforent med Kamara, som han spilte sammen med i Stabæk.

– Hvis det skulle skje, så hadde det selvfølgelig vært veldig hyggelig. Det å eventuelt bli gjenforent med ham vil nok hjelpe på trivselen.

– Kunne en norsk duo som dere satt fyr på MLS?

– Ola har vist at han kan prestere på høyt nivå, og kommer til å fortsette å score mål uansett hvor han ender opp neste år. Så gjenstår det å se om jeg klarer å bli en del av et forsvar som holder tett bakover, sier Skjelvik.

Les også: Eksklusivt intervju med «bortglemte» Kamara (VG+)

Kamara vet hvor målet står, og banket inn 18 mål på 34 kamper denne sesongen, og i fjorårets debutsesong ble han kåret til MLS» heteste. Det er garantert en spiller Crew-fansen ikke vil miste:

For detaljerte opplysninger, klikk her: fotballdrakter barn