Vi får ta det neste gang

Det på tross av at Crystal Palace hadde flere gigantiske sjanser både før og etter at Luka Milivojevic utlignet Newcastle-ledelsen fra krittmerket ti minutter ut i den andre omgangen.

Det ville seg ikke for Palace-angrepet anført av Wilfried Zaha og Christian Benteke, og selv om det ble bom, bom og bom på nær ufattelig vis fra de to nevnte og resten av de utvalgte, valgte manager Roy Hodgson ikke å benytte seg av Alexander Sørloth.

– Det er ikke opp til meg å bestemme hvem som skal spille. Det lar jeg være opp til manageren, sier Christian Benteke, som var skuffet over ikke å score mot Newcastle, men som har latt seg imponere over Sørloths på nordmannens to treninger med laget så langt.

LES OGSÅ
Sjokkbeskjeden som kunne veltet Sørloth-overgangen
Den norske 22-åringen var i oppvarming store deler av andreomgangen, men fikk aldri sjansen til å vise hva han er god for. Etter kamp fikk VG først beskjed fra Palace’ medieavdeling om at Sørloth ikke ville snakke, men han var vennligheten selv på vei ut fra VIP-rommet.

– Jeg skulle helst ha kommet inn, men jeg er ikke skuffet. Jeg har bare vært her to dager, sier Sørloth til VG og Dagbladet etter kampslutt.

– Det var et kampbilde som passet meg veldig godt. Men vi får ta det neste gang, sier han til VG.

– Hva tenker du om kampene (Everton (b), Tottenham (h), Manchester United (h) og Chelsea (b)) som kommer nå?

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige draktsett fotball