Jesus sørget for påskeglede – Brasil fikk revansj

Det var første gang de to lagene møttes siden Tyskland ydmyket Brasil 7–1 i Belo Horizonte i 2014-VM (hvis vi ser bort fra OL-finalen i Rio i 2016).

Selv om det bare var treningskamp på Olympiastadion i Berlin, lå den historiske matchen for snaut fire år siden som et bakteppe.

Gabriel Jesus ga Brasil 1–0 etter pasning fra Willian. Keeper Kevin Trapp reddet først headingen, men rotet ballen inn i mål. På 15 landskamper har 20-årige Jesus ni mål og fire assists.

Da Brasil ble nedsablet 7–1 i 2014, malte han gatene i São Paulo før fotballfesten. Nå er Jesus stjerne i Manchester City.

LES OGSÅ
Manchester United på inntektstoppen igjen: – Europa League-seieren var utslagsgivende
Kevin Trapp hadde senere flere gode parader som hindret Brasil i å øke ledelsen. Willianog Paulinho hadde en dobbelsjanse tidlig i 2.omgang. Der kunne det ha stått 2–0.

Jesus fikk muligheten til å score sitt andre mål da Kevin Trapp var på bærtur og Jerome Boateng klarerte dårlig med hodet. Men Jesus’ heading traff ikke mål.

«Die Mannschaft» måtte tåle litt piping på Olympiastadion, men Sandro Wagner hadde et par godt muligheter etter at han ble byttet inn.

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om billige fotballdrakter.

Kamara med Zlatan-advarsel etter hat trick: – Det blir to løver nå

LA Galaxy-spissen som fredag fikk Zlatan Ibrahimovic som lagkamerat, sendte et skremmeskudd i retningen den svenske superstjernen med landslagsscoring nummer to, tre og fire, og sitt første hat trick for Norge.
– Det blir to løver i LA Galaxy nå, sier Kamara til TV 2.

LES OGSÅ
Folkebørsen: Slik spilte Norge mot Australia
Tre scoringer av Ola Kamara og en kontant heading fra Tore Reginiussen ga landslagssjef Lars Lagerbäck en etterlengtet seier, etter tapene mot Slovakia og Makedonia i november.

Lagerbäck fikk se Kamara gjøre som Zlatan gjorde i sine glansdager under hans ledelse for det svenske landslaget. Han fikk se en spiss som scoret mål.

LES OGSÅ
Endelig – en internasjonal kantspiller
Nå håper den norske spisshelten å gjøre det samme i englenes by, sammen med Zlatan.

– Forhåpentligvis spiller vi sammen. Jeg gleder meg til det. Jeg tror det blir en kul greie. Jeg tror det er en del ting å lære av «Ibra», sier han til VG.

– Vi har en del store spillere, men han blir den største stjernen.

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om billige fotballdrakter.

NFF takket nei til å teste videodømming

Våren 2016 ble videoassisterende dommer (VAR) innført på prøvebasis:

– Tilbudet gikk til mange ligaer, og som en liten nasjon opplevde vi at dette var for prematurt og omfattende for oss, sier NFFs konkurransedirektør Nils Fisketjønn.

Videoassisterende dømming (VAR) ble tidligere i måneden en del av fotballens regelverk. Mange ligaer benytter det allerede, og under sommerens VM i Russland skal VAR benyttes i alle kamper.
I NFFs fotballpodkast forteller programleder Svein Graff at systemet vil koste tre millioner kroner pr. arena, og Graff viser til Nils Fisketjønn.

– Ja, det er en sum som har versert, bekrefter Fisketjønn overfor VG.

LES OGSÅ (VG+)
Videodømmingens far: VAR er brukt feil overalt
Han omtaler NFF som «nysgjerrige, men avventende, på grunn av kostnader og omfang».

For detaljerte opplysninger, klikk her: billige fotballdrakter

Dzeko om Chelsea-overgangen som gikk i vasken: – Veldig smigret

Det er sant at det var forhandlinger, men jeg kan ikke si så mye mer konkret, sier den 31 år gamle Serie A-spissen til bosniske Klix, ifølge Metro.

– Det var en haug av spekulasjoner, falske så vel som morsomme. Men jeg var veldig smigret av Chelseas interesse. Det er en klubb jeg virkelig respekterer og beundrer, fortsetter det bosniske Roma-angriperen.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Istedenfor Dzeko fikk London-klubben inn Olivier Giroud fra Arsenal. Dermed fortsetter Italia-eventyret for spissen som står med 13 mål på 27 kamper for Roma denne sesongen.

– De siste ukene har det vært masse historier om at jeg skal forlate Roma, men jeg er fortsatt her. Og det er jeg glad for, for Roma har blitt hjemmet mitt og en veldig viktig del av livet mitt. Fra dag én har jeg følt meg velkommen på en uvirkelig måte, og det kommer jeg aldri til å glemme. Jeg er knyttet til denne byen gjennom noen av mine lykkeligste øyeblikk i livet, sier han.

For detaljerte opplysninger, klikk her: fotballdrakter med trykk

Eliteserieprofilenes spådom: Dette blir årets overraskelser

Jeg tror ikke Rosenborg tar gullet så enkelt som alle skal ha det til. Jeg tror det blir mye jevnere enn i fjor, men jeg kan jo selvfølgelig ta feil, smiler Aasmund Bjørkan, Bodø/Glimts sportssjef.

LES OGSÅ
Slik spilles Eliteserien 2018 – Ranheim åpner mot Brann
Solskjær tror på Glimt
Han representerte gultrøyene sammen med de 15 andre eliteserielagene på Åråsen mandag. Lørdag sparkes årets Eliteserie i gang når Ranheim tar i mot Brann. Bjørkan har sett mange treningskamper og mener det er vanskelig å spå hvem som skal ut i nedrykksstrid.

– Det er jo naturlig å peke på Ranheim, Start og oss. Men ut fra det jeg har sett i vinter, er det ikke de store forskjellene på lagene. Ja, noen har kanskje en bredere tropp, men Ranheim kan skape trøbbel for alle med sitt toppnivå, sier Bjørkan.

TRENERTREFF: Brann-trener Lars Arne Nilsen (t.v.), Start-sjef Mark Dempsey (i midten) og Bodø/Glimts sportssjef Aasmund Bjørkan slo av en prat mandag.TRENERTREFF: Brann-trener Lars Arne Nilsen (t.v.), Start-sjef Mark Dempsey (i midten) og Bodø/Glimts sportssjef Aasmund Bjørkan slo av en prat mandag. Foto: Bohlin, Gøran, VGLes hele
Molde-manager Ole Gunnar Solskjær tror Bjørkan & Co. kommer til å bite godt fra seg i sin comebacksesong.

– De ser bra ut. Jeg blir ikke overrasket om de blir topp-åtte, eller blant de seks beste, de har vært i Eliteserien mange ganger før, sier Solskjær til VG.

– Jeg tror Ranheim kan overraske mange, supplerer Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen.

For detaljerte opplysninger, klikk her: fotballdrakter med trykk