Eliteserieprofilenes spådom: Dette blir årets overraskelser

Jeg tror ikke Rosenborg tar gullet så enkelt som alle skal ha det til. Jeg tror det blir mye jevnere enn i fjor, men jeg kan jo selvfølgelig ta feil, smiler Aasmund Bjørkan, Bodø/Glimts sportssjef.

LES OGSÅ
Slik spilles Eliteserien 2018 – Ranheim åpner mot Brann
Solskjær tror på Glimt
Han representerte gultrøyene sammen med de 15 andre eliteserielagene på Åråsen mandag. Lørdag sparkes årets Eliteserie i gang når Ranheim tar i mot Brann. Bjørkan har sett mange treningskamper og mener det er vanskelig å spå hvem som skal ut i nedrykksstrid.

– Det er jo naturlig å peke på Ranheim, Start og oss. Men ut fra det jeg har sett i vinter, er det ikke de store forskjellene på lagene. Ja, noen har kanskje en bredere tropp, men Ranheim kan skape trøbbel for alle med sitt toppnivå, sier Bjørkan.

TRENERTREFF: Brann-trener Lars Arne Nilsen (t.v.), Start-sjef Mark Dempsey (i midten) og Bodø/Glimts sportssjef Aasmund Bjørkan slo av en prat mandag.TRENERTREFF: Brann-trener Lars Arne Nilsen (t.v.), Start-sjef Mark Dempsey (i midten) og Bodø/Glimts sportssjef Aasmund Bjørkan slo av en prat mandag. Foto: Bohlin, Gøran, VGLes hele
Molde-manager Ole Gunnar Solskjær tror Bjørkan & Co. kommer til å bite godt fra seg i sin comebacksesong.

– De ser bra ut. Jeg blir ikke overrasket om de blir topp-åtte, eller blant de seks beste, de har vært i Eliteserien mange ganger før, sier Solskjær til VG.

– Jeg tror Ranheim kan overraske mange, supplerer Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen.

For detaljerte opplysninger, klikk her: fotballdrakter med trykk