Keeperhelten Falch reddet Sarpsborg: – Jeg har studert ham

Jeg har studert ham, sier Falch til VG om hvordan han klarte å lese Kristian Fardal Opseths straffespark – to minutter på overtid.

Joonas Tamm forsøkte å sklitakle en fremadstormende Philip Zinckernagel i straffefeltet, bommet grovt og felte Glimt-stopperen messi fotballdrakt. Men da Opseth skulle sikre nordlendingenes første seier siden 11. mars, lå Falch bare og ventet på ballen.

– I fjor satt han en straffe til høyre og bommet, mens han satt to til venstre og scoret. Derfor tenkte jeg at han kom til å skyte mot venstre igjen, forklarer keeperhelten etter kampen.

Han har nettopp blitt utslagsgivende for et Sarpsborg 08-lag som fort kunne gått på sitt tredje strake Eliteserie-tap og gir analysearbeidet i forkant æren for redningen. Glimts toppscorer Kristian Fardal Opseth ble nøye studert og analysert.
– Jeg forbereder meg alltid godt, ser på hva de gjør på alle dødballer og faste situasjoner og det var derfor jeg hadde en følelse av hvor han skulle skyte i dag, forklarer rogalendingen.

VG Live: Slik var kampen – minutt for minutt.
Turte ikke se på
Geir Bakke så på sin side et hjemmelag som skapte enorme sjanser i andre omgang, flere av dem såkalte 100 %-sjanser, uten at spissene klarte å treffe mål. Derfor ble han mildt sagt ublid da dommer Sigurd Kringstad blåste straffespark på overtid.

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om billige fotballdrakter.

Stoke stoppet Salah da Liverpool ble snytt for straffe

På tampen av kampen gikk det en kule varmt for flere på og utenfor banen, da Andre Marriner overså at Georginio Wijnaldum lobbet ballen opp i hånden på Erik Pieters i Stokes felt.

– Armen er ute fra kroppen, konstaterer Erik Thorstvedt i TV 2s studio etter kampen.

– Det er en klar, klar straffe, sier Simen Stamsø Møller.

Liverpool-spillerne diskuterte heftig med dommeren, men han lot seg ikke rikke.

Sekunder senere var Ryan Shawcross millimeter fra å bli den store helten i motsatt ende, da han skled i full fart mot Mame Biram Dioufs skudd på tvers av mål.

Men det endte 0–0 og med ett poeng for andre helg på rad for Liverpool.
Liverpool-kaptein Jordan Henderson var alt annet enn fornøyd med Marriners innsats.

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om billige fotballdrakter.

Så rødt etter ti minutter – illsint Simeone sendt på tribunen

Det ble fullt kok fra start og en kort kamp for Atletico Madrids Sime Vrsaljko. Backen fikk to gule kort og ble sendt i dusjen allerede etter ti minutters spill.

Først hindret han Jack Wilshere en angrepsmulighet og hoppet inn i en takling med knottene først etter to minutters spill. Den franske dommerne Clément Turpin viste ham et fortjent gult kort.

Åtte minutter senere stupte han inn i en ny takling og stemplet Alexandre Lacazette på ankelen. Da var det ingen bønn og Vrsaljko så rødt, mens det kokte på benken til Atletico Madrid, til tross for at avgjørelsen så riktig ut.

– Det er to stemplinger. Det er to like situasjoner som gir han det gule kortet. Fullfører stemplingen på ankelen, kommenterte Eurosports Asbjørn Myhre fotballdrakter manchester united.

To minutter etter utvisningen felte Bellerin Atleticos Lucas rett foran benken til bortelaget. Da tente Diego Simeone skikkelig til og ga tilsynelatende dommeren en skikkelig verbal skyllebøtte. Da fikk dommeren nok og sendte en illsint Simeone bort fra benken. Dermed måtte bortelaget fullføre kampen uten manageren og med kun ti mann. Kampen endte 1-1 etter at Lacazette headet inn 1-0, før Antoine Griezmann utlignet på en kontring.

– Det ble en mental test, men vi har trent for dette hele livet. Det ble et godt resultat. Vi spilte med en mann mindre i nesten 90 minutter. Vi kan være fornøyde med belønningen, sier Jan Oblak til Eurosport, som stod en kjempekamp helt bakerst.

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om kjøpe fotballdrakter.

Bayern München risikerer straff etter banestorming

Et effektivt Real Madrid straffet et sjansesløsende Bayern München nådeløst på tysk jord, men dramatikken stoppet ikke da kampen var over.

Da valgte en rekke fans å storme banen, og det kan gå ut over den tyske klubben. Ifølge Daily Mail er Bayern siktet av UEFA og må svare for seg den 31. mai fotballdrakter barn
.
Real Madrids Cristiano Ronaldo så ikke ut til å være komfortabel.

FORSKREKKET: Cristiano Ronaldo ser ikke helt bekvem ut med en banestormer rett ved seg.FORSKREKKET: Cristiano Ronaldo ser ikke helt bekvem ut med en banestormer rett ved seg. Foto: MICHAEL DALDER / REUTERSLes hele
Og Franck Ribery ble nærmest revet av drakten.

TAR TAK: Franck Ribery prøver å komme seg unna grepet til banestormeren.TAR TAK: Franck Ribery prøver å komme seg unna grepet til banestormeren. Foto: JAVIER SORIANO / AFPLes hele
TV-bildene viste også at Raphaël Varane blødde fra bakhodet umiddelbart etter kampslutt, men det skal ikke ha vært på grunn av banestormerne.

Og mens den ene banestormeren løp mot Ribery, forsøkte en annen å ta selfie med Real Madrids Toni Kroos.

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om kjøp fotballdrakter
.

Rosenborg nedprioriterer Mesterfinalen: – Ubeleilig

Før sesongen er det en ålreit og viktig inngang. Nå kommer den ubeleilig. Det er ikke tvil om at både forrige og neste seriekamp er viktigere, sier han.

På Twitter spår tidligere RBK-profil Jahn Ivar «Mini» Jacobsen at han «tror ikke RBK stiller med en eneste spiller som spilte på søndag (mot Start)» alexis sanchez drakt
.
– Mini treffer ikke med så mye når han skriver på Twitter. Det må alle innse. Noen kommer til å spille begge kampene, for vi har jo lyst til å vinne, men vi må styre belastningen, svarer Ingebrigtsen med glimt i øyet.

– Ingen mening om hvordan RBK stiller
Administrerende direktør Leif Øverland i Norsk Toppfotball sier at de har «respekt for at lagene må veie alle kamper opp mot hverandre».

– Sånn er det. Vinteren ble ekstrem. Det er lite man kan gjøre med værgudene. Men vi er opptatt av at dette likevel blir en veldig spennende kamp mellom regjerende serie- og cupmester. Heldigvis er det sånn at idrettsfolk har en evne til å ønske å vinne så fort de får på seg drakten. Jeg er sikker på det blir en spennende kamp, sier Øverland.

– Vi har ingen mening om hvordan RBK stiller, og opplever at begge lag er interessert i å vinne den pokalen. Det er et fantastisk trofé å få med seg.

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om kjøp fotballdrakter
.

Den voksne hakkekyllingen

Like sikkert som at påsken kommer tidligere på året enn pinsen, er det at våren fører med seg situasjoner der det blåses feil i en fløyte.
Av og til får dette en direkte konsekvens for et kamputfall.

Hvordan tabben håndteres av kamplederen i etterkant, er imidlertid høyst varierende.
Når feilen først har skjedd, er oppfølgingen i det offentlige rom alt annet enn likegyldig, både for dommeren selv og for inntrykket av dommerstanden.

Ofte forblir han som tok avgjørelsen en stemmeløs hakkekylling, som får det glatte lag av trenere, spillere og eksperter i alle kanaler.

I andre tilfeller forsøker dommeren, også der det er åpenbart at avgjørelsen var gal, å forsvare seg for enhver pris, i et fåfengt forsøk på å bevare ansikt, noe som selvsagt bare gjør vondt verre.

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om fotballdrakter barn.

Cupgullet glapp for Midtsjø og Svensson – fikk juling av van Persie & co.

Og nettopp det var en felles skandinaver delvis ansvarlig for. En annen del av ansvar må en gammel Arsenal- og Manchester United-spiss ta.

Det var nemlig danske Nicolai Jørgensen som var først ute. Han sendte Feyenoord i føringen etter 28 minutter, og etter pause doblet den hjemvendte sønnen Robin van Persie ledelsen for «De Kameraden».
På overtid av oppgjøret økte Jens Toornstra ledelsen til 3–0, og sørget for at det ble en blytung dag på jobben for «norske» AZ Alkmaar.
Cupgull nummer 13
Fredrik Midtsjø og Jonas Svensson har blitt hyllet som to av de beste spillerne i den nederlandske Æresdivisjonen, men ingen av de–eller noen av de andre AZ-spillerne–kunne hindre Feyenoord fra å løfte KNVB Cup-trofeet.

Dette er de røde og hvites 13. triumf i den nederlandske cupen, og de kunne feire den på hjemmebane. Kampen ble spilt på Stadion Feyenoord (selv om AZ var oppført som hjemmelag).

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om fotballdrakter barn.

Vil slå tilbake etter Champions League-glippen: – For oss er det obligatorisk å vinne

Ernesto Valverde forteller at skuffelsen etter at Barcelona røk ut av Champions League ikke har sluppet taket ennå. Lørdag møter de Sevilla til cupfinale.
SE BARCELONA – SEVILLA I COPA DEL REY-FINALEN LØRDAG FRA KL. 20.30 PÅ EUROSPORT NORGE OG EUROSPORT PLAYER!
– Å vinne Copa del Rey ville vært en fin måte å legge Champions League-glippen bak oss, sier Barcelona-treneren på pressekonferansen tilknyttet cupfinalen lørdag, ifølge Marca.

LES OGSÅ: Var Odds eneste skadefrie spiss – her bæres han av banen.
Etter å ha slått Roma 4-1 på hjemmebane i det første kvartfinaleoppgjøret i Champions League var de fleste trygge på at spanjolene vinne bli å finne i semifinalen. Men etter en mirakuløs opphentning gikk det italienske hovedstadslaget videre likevel.

– Det er obligatorisk å vinne med Barcelona. Det gjelder alle turneringer vi deltar i. Slik vil det alltid være med de største lagene, sier Valverde.

Han mener derfor at det er helt naturlig å kjenne litt på presset.

– Det er sånn det er med finaler, men man har ingen tittel før finalen er vunnet. Vi er kanskje favoritter, men kampen må like fullt spilles og vinnes, påpeker han.

LES OGSÅ: Bendtner letter på sløret om fremtiden.
Barcelonas midtbane-elegant Ivan Rakitic mener laget skal være storfornøyd med sesongen dersom de vinner Copa del Rey.

– Vi ønsker å fortsette å lage historie, men vet at vi møter et av landets beste lag. Om vi vinner La Liga og vinner cupfinalen så skal vi være storfornøyde med sesongen, sier han, ifølge den spanske storavisen.

Sevilla ligger på 7. plass i La Liga, men danket ut Manchester United fra 8.-delsfinalene i Champions League før de tapte etter å ha kriget helt inn mot Bayern München i kvartfinalen. For bare fire serierunder siden spilte Sevilla og Barcelona 2-2.

– 2-2-kampen bruker vi som en advarsel før finalen i forhold til hva som kan skje og hva Sevilla er i stand til. De har gode spillere som kan vinne kamper når som helst. Vi slet stort i den kampen og Sevilla var nærmere å vinne enn oss, sier Barcelona-treneren.

Barcelona leder La Liga med 12 poeng ned til Atlético på andreplass.

Kampen ser du på Eurosport Norge lørdag, med studio fra kl. 20.30.

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om billige fotballdrakter på nett.

To skadde leddbånd for Thorisdottir

Da Chelsea slo Manchester City 2–0 søndag og ble klar for Wembley-finale i FA-cupen, måtte «Thoris» forlate banen på båre etter 65 minutter.

– Jeg tråkket stygt over og kunne ikke fullføre kampen. Heldigvis var det ingen brudd, men jeg har to skadde leddbånd i foten. Ett er delvis avrevet, sier Maria Thorisdottir til VG.

LES OGSÅ
Tidligere storscorer hjelper LSK å finne målet
Chelsea-proffen fryktet det verste. Hun var ute med skade i halvannet år etter at hun rev av et leddbånd i vristen i august 2015. I fjor sommer gikk det meste av EM i vasken. Da var det krampetendenser som gjorde at 24-åringen bare spilte én kamp i Nederland.

Mye på spill
– Jeg var redd det skulle være samme skade som jeg hadde forrige gang, derfor er veldig positiv nå. Sånn sett var resultatene fra MR-undersøkelsen positiv.

Chelsea spiller seriekamp mot Everton i dag, så venter den første av to kamper mot Wolfsburg i semifinalen i Champions League allerede på søndag. Returen går i Tyskland 29. april. Maria Thorisdottir vet ikke om hun blir friskmeldt.

LES OGSÅ
Graham Hansen: – Utrolig svakt av UEFA
– Vi får se hvordan statusen er dag for dag. Jeg skal i hvert fall gjøre alt jeg kan for å bli best mulig klar for de viktige kampene som venter de neste ukene.

På den listen inngår også FA-cupfinalen mot Arsenal på selveste Wembley 5. mai.

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om billige fotballdrakter på nett.

Neymar forventes å komme tilbake 17. mai for å forberede seg til 2018 VM

Ifølge rapporter har den brasilianske stjernen Neymar lidd av skader siden februar. I de siste dagene sa han i et intervju med media at han kan delta i den fysiske undersøkelsen før han returnerte 17. mai og ha på seg billige fotballdrakter for å forberede seg til 2018 VM.

I februar led Neymar en brudd på sakrummet i løpet av Atletico Madrid-spillet og til slutt krevde kirurgi. Selv om det forventes å komme tilbake i mai uten å miste VM, er det ennå ikke kjent om det vil være mulig å hente St. Germain i Paris denne sesongen. Treneren til PSG mener at Neymar forventes å få det siste sesongens sesong, men Neymars skade gjenopprettes ikke som forventet.

Neymar fortalte reportere: «Jeg kan ikke nøyaktig forutsi når jeg kommer tilbake til opplæring. Det er avhengig av utvinningen. Hvis jeg ikke gjør feil, kan jeg på 17. mai gjøre en endelig inspeksjon av mitt gjenoppretting. å ordne etter meg. »

«Hvis jeg må påpeke en bestemt dato, så antar jeg at det var 17. mai. Jeg har vært i kontakt med treningspersonalet i det brasilianske laget, vi snakker om situasjonen for mine skader, og jeg gjenoppretter jevnt. Jeg vil få nok Tid er kommet for å forberede på forhånd til VM. Feil på skade er ikke bra, men jeg har alltid vært rolig med det brasilianske laget. »

«Vi må se på spørsmålet om skader fra et positivt perspektiv. Jeg håper at jeg kan være bedre enn jeg forventet å gå til VM. Selvfølgelig er jeg litt bekymret for at dette er normalt. Tross alt er dette min første operasjon. Jeg vil beholde kroppen min. , Arbeide hardt. Fra det øyeblikket jeg kan fortsette opplæring, vil jeg betale mer for å trene hardt fordi verdensmester drømmen er nær. Jeg har ventet i fire år, og nå er drømmer så nær meg. «Kjøp billige Neymar drakter for å ønske ham en rask gjenoppretting!