Fagermo om Zekhnini til RBK: – En vanvittig høy leiepris

En vanvittig høy leiepris. Vi ble forespurt av agenten og skulle gjerne hatt Rafik, men vi hadde ikke hatt noen mulighet til å hente han på lån selv om vi ikke hadde fått Birk Risa og Vebjørn Hoff, beskriver Odd-treneren til VG.
Fagermo understreker at han ikke kan gå ut med summen Serie A-klubben skal ha for å leie ut 20-åringen. Zekhnini ble sist sesong solgt til Firenze-klubben for en salgssum som i beste fall kunne ende på 20 millioner kroner. Det er spekulert i at han har en månedslønn på 700.000 kroner i Italia.

LES OGSÅ
Solskjær om RBK: – Går det galt én kamp eller to, kjøper de én eller to
VG har grunn til å tro at Rosenborg punger ut med flere millioner kroner for lånet av Zekhnini i april, mai og juni.

– Jeg har ingen peiling på tallene her. Men hvis han bidrar til at Rosenborg blir bedre, så kan for eksempel tre millioner kroner være verdt det. Alternativet for Rosenborg er jo at de havner langt bak toppen i eliteserien og at interessen rundt laget blir mindre. Det koster også mange penger, sier Kjetil Rekdal, Discoverys ekspert på eliteserien. RBK er under press etter en svak start. Mesterklubben ligger syv poeng bak serieleder Molde foran søndagens oppgjør på Lerkendal.
Rosenborg har ikke kommentert leiesummen på Rafik Zakhnini. Trønderne har ikke sikret seg opsjon på kjøp av spilleren, men sportslig leder Stig Inge Bjørnebye sier til Europsport at lånet kan utvides om alle parter er enige om det.

– Rosenborg har råd til dette. De har langt større økonomiske muskler enn oss. Det kan ikke sammenlignes, hevder Fagermo.

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om fotballdrakter barn.