To skadde leddbånd for Thorisdottir

Da Chelsea slo Manchester City 2–0 søndag og ble klar for Wembley-finale i FA-cupen, måtte «Thoris» forlate banen på båre etter 65 minutter.

– Jeg tråkket stygt over og kunne ikke fullføre kampen. Heldigvis var det ingen brudd, men jeg har to skadde leddbånd i foten. Ett er delvis avrevet, sier Maria Thorisdottir til VG.

LES OGSÅ
Tidligere storscorer hjelper LSK å finne målet
Chelsea-proffen fryktet det verste. Hun var ute med skade i halvannet år etter at hun rev av et leddbånd i vristen i august 2015. I fjor sommer gikk det meste av EM i vasken. Da var det krampetendenser som gjorde at 24-åringen bare spilte én kamp i Nederland.

Mye på spill
– Jeg var redd det skulle være samme skade som jeg hadde forrige gang, derfor er veldig positiv nå. Sånn sett var resultatene fra MR-undersøkelsen positiv.

Chelsea spiller seriekamp mot Everton i dag, så venter den første av to kamper mot Wolfsburg i semifinalen i Champions League allerede på søndag. Returen går i Tyskland 29. april. Maria Thorisdottir vet ikke om hun blir friskmeldt.

LES OGSÅ
Graham Hansen: – Utrolig svakt av UEFA
– Vi får se hvordan statusen er dag for dag. Jeg skal i hvert fall gjøre alt jeg kan for å bli best mulig klar for de viktige kampene som venter de neste ukene.

På den listen inngår også FA-cupfinalen mot Arsenal på selveste Wembley 5. mai.

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om billige fotballdrakter på nett.