På spørsmålet om Australia vil spille med samme angrepstaktikk billige fotballdrakter som brukes av Postecoglou

Australia trener Bert van Marwijk børstet til side forslag han vil følge arven satt av Ange Postecoglou, noe som indikerer at han vil gjøre ting «min vei».

Den 65 år gamle nederlanderen ble gjort tilgjengelig for media i Sydney torsdag for første gang siden han ble utnevnt til Socceroos-coach for en uke siden.

På spørsmålet om Australia vil spille med samme angrepstaktikk billige fotballdrakter som brukes av Postecoglou, gjorde Van Marwijk det klart at han vil lage sitt eget merke på laget.

«Jeg har respekt for den tidligere treneren, men jeg vil gjøre det på min måte,» sa Van Marwijk.

«Jeg er en realistisk coach. Jeg liker kreativ fotball, jeg liker å ha ballen, men jeg liker også å vinne. Det er det viktigste.

«Jeg synes det er viktig at vi spiller på en måte som passer til spillerne. Også treneren. Du kan ikke spille på en måte spillerne ikke kan gjøre.

«I moderne fotball må du ha innflytelse på spillet når du ikke har ballen. I moderne fotball handler det om overgang.

«Manchester City kan ha det beste laget i verden. De kan ha den beste besittelsen, men de scorer også flest mål ut av overgang. »

Socceroos talisman Tim Cahill sluttet sin tidligere klubb Millwall i Championship – nesten to måneder etter at han forlot A-Leagues Melbourne City.

Van Marwijk antydet at han var fornøyd med Cahills billige fotballdrakter på nett bevegelse, men nektet å utdybe videre på hans planer for den 38 år gamle angriperen.

«Jeg tror det er et veldig godt signal at han har gått for å spille for Millwall,» sa han.

«Men jeg vil ikke si noe om spillernes egenskaper.»

Australia er tegnet sammen med Frankrike, Peru og Danmark for junis verdenscup i Russland.

Van Marwijk skisserte sitt mål var å få Socceroos til knockout-stadiene og sa oppdraget begynner nå å få et resultat mot Frankrike i sin første kamp.

«Jeg går til VM med bare en ting som teller – for å overleve første runde,» sa han.

«Hvis jeg ikke hadde tillit til [komme til neste runde i VM], ville jeg ikke sitte her.

«De [Australia] kan spille fotball. De prøver å spille fotball. De er sterke fysiske.

Utfordringen er å la dem spille på en måte som vi har større sjanse til å vinne spill, for eksempel mot Frankrike.

Socceroos vil spille sine første kamper under Van Marwijk neste måned, med et vennlig spill i Oslo mot Norge 23. mars før de tar Colombia i London fire dager senere.

or all positiviteten i Australia Fotballdrakter VM 2018 om hvordan Postecoglou

Australia vil opprettholde sin energiske, høyt pressende stil i et forsøk på å forstyrre å slite Spania i sitt endelige Group B-spill.

I motsetning til Nederland på onsdag gjorde Australia det vanskelig for de nederlandske at strengen passerer sammen, sverger på Louis van Gals forsvarere i et forsøk på å vinne ballen høyt oppe på banen og angrepet.

Taktikken fra treneren Ange Postecoglou betalte nesten Portugal VM drakt 2018 med Australia som ledet tidlig i andre omgang gjennom en straff fra kaptein Mile Jedinak, bare for å gjøre to feil i forsvaret, noe som gjorde at Nederland kunne vinne.

Jedinak lovet fredag ​​at Australia ville være like proaktivt mot Spania, som overraskende har mistet sin åpning av to kamper på FIFA World Cup.

«Alle vet hva Spania handler om og hvordan de spiller. Vi må utføre vår spillplan og forstyrre dem, sier Jedinak på en pressekonferanse i Vitoria.

«Vi må fokusere på oss selv, men også opposisjonen. Det er opp til oss å gå ut og håndheve spillet vårt på dem. »

Som Australia, har Spania ennå ikke registrert et poeng i Brasil, med de regjeringske verdensmesterene satt hjem etter mandagens kamp i Curitiba.

Spania ble thrashed 5-1 av Nederland i deres åpningsspill og deretter succumbed 2-0 til Chile på onsdag, men mens de spanske media har vært utvetydige i deres kritikk, priser Jedinak fortsatt Vicente del Bosques team høyt.

«Resultatene fra Spania har vært overraskende. Er de et dårlig lag? Absolutt ikke. De er en av de beste noensinne, «sa han.

I mellomtiden, for all positiviteten i Australia Fotballdrakter VM 2018 om hvordan Postecoglou side har håndtert seg selv på VM, insisterer Jedinak at spillerne selv er skuffet over at de ikke kunne hente minst uavgjort mot Chile og Nederland.

«Vi er skuffet over måten resultatene har pannet ut. Vi vet at vi må være 100 prosent for å slå Spania, «sa den defensive midtbanespilleren.

Joshua fotballdrakter barn Kimmich krøllet et ekspertkryss mot det fjerne innlegget fra høyre

Tyskland overlevde en skremme for å registrere en 4-1-seier over Aserbajdsjan som holder dem topp i VM-kvalifiserende gruppe C med en 100 prosent rekord.

Andre Schurrle gjorde sin første start for Tyskland siden oktober 2015, åpnet scoret og satte opp Thomas Muller for å gjøre det 2-1 etter at Dimitrij Nazarov hadde truet med å gi et stort sjokk før Mario Gomez slo like før halvtid og Schurrle la til en sen fjerde.

Tyskland, som gjorde syv endringer i laget som slo Frankrike VM drakt 2018 Barn England 1-0 i onsdagens vennlige, tok ledelsen takk til Schurrle etter 19 minutter av kampen i Baku, men innrømmet sitt første mål i kvalifisering gjennom Nazarov – som spiller for Erzgebirge Aue i 2. Bundesliga.

Muller gjenopprettet omgående fordelen før Gomezs topptekst gjorde det 3-1, og Joachim Lows side gjorde sikker på sin femte seier i fem kamper på veien til Russland 2018 med Schurrles andre i sluttfasen.

De forblir syv poeng tydelige for Tsjekkia, som slo San Marino, mens Robert Prosinecki er Aserbajdsjan, blir på fjerdeplass på syv poeng etter et annet nederlag i kampanjen.

Aserbajdsjan startet sterkt, men verdensmesterne fant sitt gjennombrudd etter 19 minutter. Et fint lagflytte med kaptein Sami Khedira og Julian Draxler lot Hector finne plass til venstre for området, og hans første gangskryss ble tappet inn i nettet av Schurrle, som bare slo målvakten Kamran Aghayev til ballen.

Med Aserbajdsjans tidlige optimisme ebbet bort, begynte Tyskland å monopolisere besittelse i hjemmens halvdel – til de ble bedøvet på pause i 31. minutt.

Afran Ismayilov kom på høyrekanten og satte innlegget i mål til Nazarov, som driblet forbi Benedikt Howedes og avverget et lavt hjørnespark fra kanten av feltet.

Tofiq Bahramov stadion ble brakt frem, men hjemmelagets fans ble stille bare fem minutter senere. Schurrle vant besittelse tilbake i Aserbajdsjans halvdel og skjøt et flott gjennombruddspasning inn i banen til Muller, som rundet Aghayev før han skjøt inn i nettet i stil.

Bare noen få sekunder før pause, hadde Tyskland sin tredje. Joshua fotballdrakter barn Kimmich krøllet et ekspertkryss mot det fjerne innlegget fra høyre, og Gomez presset en header tilbake over mål og inn i hjørnet av nettet.

Schurrle så et skudd deflected smalt bredt som Tyskland presset for en fjerde etter halv tid, med Joachim Low introduserer Mesut Ozil fra benken på timemarkedet for å injisere litt mer kreativitet inn i angrepet.

Khedira, som plukket opp en bestilling som regner ham ut av Tysklands neste kvalifiserer mot San Marino i juni, testet Aghayev på nær innlegget som de besøkende fortsatte å probing, selv om Ismayilov fortsatt forårsaket noen problemer for Hector nedover høyre flanke på pause .

Men Tyskland produserte et øyeblikk av klasse for å avlaste noen dvelende angst. Toni Kroos satte ballen i veien til Hector, og første gangspasset til straffesparket ble styrt og raste opp i nettmaskene av Schurrle.