har fremdeles mbappe drakt ikke truffet en endelig beslutning

Tuttosport hevder at Juventus kan settes til en sommer med revolusjon, med tre senior spillere forlater og tre kommer inn.

I denne morgenens utgave viser den italienske dagbladene Gianluigi Buffon, Alex Sandro og Claudio Marchisio ansikter som mennene sannsynligvis vil avvike Turinclub.

Målgruppe-ikon Buffon, som er ute av kontrakt i sommer, har fremdeles mbappe drakt ikke truffet en endelig beslutning om sin fremtid – selv om det på dette stadiet ser ut til å være sannsynlig at 40-åringen vil gå. Han kan pensjonere helt, selv om han rapporteres å ha hatt samtaler med den argentinske klubben Boca Juniors de siste dagene.

Venstreback Sandro har i mellomtiden vært knyttet til likes like Paris Saint-Germain og Real Madrid, mens Marchisio nærmer seg twighlight av sin karriere og har gjort bare 17 opptredener denne kampanjen.

Det sies at Juves CEO Beppe Marottas hovedmål for å erstatte Sandro og Marchisio er Manchester Uniteds Matteo Darmian og Liverpools Emre Can.

Fullbacken i Italia har vært lite mer enn en lagspiller mbappe drakt frankrike for Old Traffords sjef Jose Mourinho denne sesongen, mens den skadde kan fortsette å bide sin tid til å annonsere sine fremtidige planer. Midtbanespilleren er ute av kontrakt på Anfield i slutten av sesongen.

Den gamle damen sies også å ha store planer for Mattia Caldara. Ifølge Tuttosport har forsvareren imponert under hans lånepale på Atalanta, så mye at Juve planlegger å inkludere ham i deres første lagplaner fra begynnelsen av 2018-19.