millioner euro som fotballdrakt barn med navn amerikanske sikringsfond

Yonghong Li har 24 timer til å betale tilbake € 32m til Elliott Management, men det er rapportert at Rocco Commisso står overfor konkurranse fra en mystisk asiatisk kjøper til Milano.

Presidenten når frem til øyeblikk for sin status som eier av Milano.

På fredag ​​kveld må han betale tilbake 32 millioner euro som fotballdrakt barn med navn amerikanske sikringsfond Elliott Management fremsatt for å øke kapitalen etter at Li savnet fristen for noen uker siden.

Hvis ikke, kan hedgefondet effektivt starte prosessen med å repossessing klubben, da Yonghong Li allerede skal betale tilbake 380 millioner euro til Elliott i oktober.

Ifølge Sky Sport Italia har Yonghong Li til hensikt å overføre 32 millioner euro rett på fristen og kjøpe seg tid til å fortsette forhandlinger om salg av 70 prosent av aksjene.

Mediacom-grunnleggeren Rocco Commisso hadde vært i poleposisjon for mbappe drakt overtakelsen, men Corriere della Sera og Sky Sport Italia foreslår i kveld at det er en annen mystisk asiatisk investor som har hatt skjulte samtaler i flere uker.

Ricketts-familien i Amerika, som eier Chicago Cubs, forblir også i drift.

Det virker som om Yonghong Li igjen er fast bestemt på å holde tak i Milano og forlenge usikkerhetsperioden godt inn i pre-season.

Tatt i betraktning de mislyktes Financial Fair Play-tester og ble utelukket fra Europa League av UEFA, er det en veldig risikabel taktikk og en som er stadig mer frustrerende for Rossoneri-støttespillere.