mye på å fotballdrakt barn med navn kontrollere det når det var mellomrom

Stefano Pioli så «et merkelig spill» da Fiorentina slo Sampdoria 3-2 i Coppa Italia og skisserte hvor hans lag kan forbedres.

Violaen var foran to ganger og pegged tilbake, men til slutt vant 3-2 takket være en siste øyeblikk Jordan Veretout straff.

De vil møte enten Lazio eller Cittadella i kvartfinalen den 26. desember.

«Det var et merkelig spill, og vi tenkte for mye på å fotballdrakt barn med navn kontrollere det når det var mellomrom å forårsake problemer for opposisjonen,» sa treneren til Rai Sport.

«Jeg takker Khouma Babacar, fordi han spilte til tross for å føle seg uheldig før han startet. Det var en god prestasjon fra ham, men han må ikke hvile på laurbærene, da han har evnen til alltid å spille slik.

«Veretout må forbedres i sin lesning av spillet, da han er fantastisk i en-mot-en-dueller, men kan gjøre bedre i bevegelsene sine. Det er vanligvis veldig vanskelig for utenlandske spillere å tilpasse seg til Italia, men Veretout er unntaket til regelen. Jeg jobbet med Radja Nainggolan, og jeg tror Veretout kan komme nær ham.

«Vi har gjort mange endringer i løpet av sommeren fordi klubben mbappe drakt trodde at en epoke var ferdig, og vi måtte bygge grunnlaget for fremtiden.»

Pioli ble spurt om rapporter Milan Badelj kunne forlate Firenze i januar.

«Vi vil holde øye med ulike situasjoner, og hvis det er mulighet til å forbedre troppen, så prøver vi å ta det. Badelj er ikke i våre tanker for januar. «