Fotballdrakter med eget trykk Neymar vil starte den

Fotballdrakter med eget trykk Neymar vil starte den nye brasilianske epoken under sjefen Dunga som bærer kapteinens armbånd.

Med den vanlige skipperen Thiago Silva mangler vennskapene mot Colombia og Ecuador gjennom skade, har den 22 år gamle Barcelona vunnet ansvaret for å lede sitt land i sin første test siden VM.

Dunga, som løftet Brasiliens fjerde World Cup-tittel i 1994 som kaptein, valgte å forlate Neymar ut av sin Brasil-tropp for verdensmesterskapet i 2010 i Sør-Afrika. På den tiden trodde han at Santos-angriperen var for ung til å håndtere det enorme presset av FIFA-turneringen. Ved den anledning ble Brasil eliminert i kvartfinalen av Holland.

Fire år på og Neymar har bevist sin modenhet. Den beste spilleren til Seleção langt ved den nylige verdensmesterskapet, nå er hans plikter langt lenger enn å skape og score mål. Han vil være deres on-field leder.

David Luiz var en annen som kunne ha captained Brasil i Silvas fravær. Men siste gang han hadde på seg armbåndet, ble Brasil slått 7-1 av Tyskland i VM-semifinalen, deres verste resulterte i den berømte historien.

Chelsea drakt barn I Neymars fravær ble hans sanne verdi til dette nåværende Brasil-laget uthevet i den mest forferdelige mote. Nå har Dunga gitt ungdommen den ultimate ære.