Fotballdrakter Barn med eget navn Shakhtar-vingen Douglas Costa bekreftet

Fotballdrakter Barn med eget navn Shakhtar-vingen Douglas Costa bekreftet igjen sitt ønske om å spille for Chelsea og hevder at det er på tide å forlate Ukraina.

Douglas Costa ønsker å flytte til et sterkere lag og sa at ingen kan prøve å overbevise ham om å bli. Costa sa: «Jeg er lei av å spille i samme liga. Det er på tide å endre noe. Jeg vil prøve meg selv i et sterkt lag som spiller i et sterkt mesterskap. Jeg vil spille for Chelsea, ikke bare fordi min venn Willian spiller der, men også fordi det er laget trent av en god trener som Mourinho. Med dem kan jeg oppnå maksimal høyde. Jeg er nå 24, og det er en feil å prøve å overtale meg til å bli. »

Serie A-outfit Inter Milan øker innsatsen for å signere brasiliansk midtbanespiller Allan fra Udinese.

Billige Pogba drakt barn Ifølge SportMediaset er Nerazzurri på utkikk etter midtveisforsterkninger, og mens flyturen til Yaya Touré ennå ikke har fått fart, kommer de nærmere til å rekruttere brasilianerne. Allan har vært på Inter’s radar selv før Roberto Mancini hadde tatt over regjeringene, men det faktum at den tidligere Man City-sjefen var full av ros for den 24-årige etter gårsdagens seier i Friuli, er nok til å foreslå at han verdsetter midtbanespilleren høyt som vi vil.

SportMediaset har lært at Mancini ga klubbens tjenestemenn et grønt lys for å prøve å lokke den brasilianske til San Siro, med den første kontakten som allerede ble etablert.