Billige Fotballdrakter Blues midtbanespiller

Billige Fotballdrakter Blues midtbanespiller Oscar har oppfordret José Mourinho til å signere Lazio-stjernen Felipe Anderson.

Mens Oscars fremtid på Stamford Bridge kan være i tvil, mener han at Anderson kan utvikle seg godt på Chelsea. Som nevnt i Expressen sa Oscar: «Han kunne virkelig være nyttig her. Vi har spilt sammen på U20-nivå for Brasil, og han var fantastisk. Han kan bli enda bedre og gode spillere er alltid velkommen til Chelsea.»

Mellom pinnene er Kakas tidligere landslag og AC Milan-lagkameraten Dida, som han beskrev som «utrolig».

psg drakt mbappe Brasiliansk helt Kaká kan for tiden ha sin handel i en av fotballens bakvann, men det betyr ikke at den tidligere Ballon d’Or-vinneren ikke vet hans ting når det gjelder å plukke ut spillere. Faktisk i et nylig intervju ble Orlando City-angriperen bedt om å plukke sin drøm XI, og det var noen ganske overraskende valg. Kanskje den største utelatelsen var Lionel Messi, som Kaká anerkjente, men bestemte seg for å velge et annet «geni» i stedet. Lagene var: Dida – Cafú, Nesta, Maldini, Roberto Carlos – Pirlo, Andrés Iniesta, Zidane – Ronaldinho, Ronaldo, Cristiano Ronaldo.