som är i sin andra Billige Fotballdrakter stavning

Brasilien Head Coach Dunga förväntas göra många förändringar från den sida som slog Frankrike för söndagens vänliga med Chile.

Taktikeren, som är i sin andra Billige Fotballdrakter stavning, ansvarar för att göra upp till sex förändringar i sin linje, med Marcelo, Souza, Fernandinho, Philippe Coutinho, Douglas Costa och Luiz Adriano kommer sannolikt att komma in.

Brasilien Head Coach Dunga har ifrågasatt utnämningen av domare Fan Qi för lördagens vänliga med Argentina.

Seleção besegrade sina sydamerikanska rivaler 2-0 i Peking för att behålla Superclásico de las Américas, men kinesiska tjänsteman Qi kämpade för att innehålla en tävling som ofta hotade att koka över.

Talar efter matchen bekräftade Dunga att ett Manchester United drakt barn spel som involverade så hårda rivaler skulle ha gett en mer erfaren domare, men var glad att hans sida kunde klara Argentinas robusta tillvägagångssätt.

«Brasilien och Argentina är ett hot-contested derby», sa han, som rapporterats av GOAL. «Det behöver en erfaren domare. Tyvärr var han inte förberedd.

«Detta var inte ett vänligt men en cupfinal. Tackling var väldigt stark, men vi kunde pålägga oss och markera rättvist. Det tar mental disciplin när motståndaren tar itu med.