Benfica-kaptein Luisão har blitt utestengt fotballdrakt barn i to måneder

Benfica-kaptein Luisão har blitt utestengt fotballdrakt barn i to måneder av det portugisiske fotballforbundet etter at brasilianeren sammenstøt med en dommer under et vennskapelig før sesongen.

Den 31 år gamle forsvarsspilleren kolliderte med dommer Christian Fischer under sitt sides spill med Fortuna Dusseldorf forrige måned.

Luisão løp opp til Fischer under en krangel, etter at en felling hadde blitt tildelt lagkamerat Javi Garcia, og så ut til å banke dommeren i bakken.

Fischer, som tilsynelatende mistet sansene i noen minutter, suspenderte umiddelbart kampen og forlot banen. Den tyske tjenestemannen presset senere anklager mot Luisão.

«Jeg ble overrasket. Jeg opptrådte ikke på en aggressiv måte,» sa forsvarer Luisao til portugisiske medier etter kampen.

«Dommeren var i ferd med å sende av gårde Javi Garcia. Som kaptein nærmet jeg ham. Jeg vet ikke om jeg kanskje presset ham litt, men jeg tror han spilte.»

Det portugisiske fotballforbundet (FPF) bekreftet manchester united drakt med eget navn på sin hjemmeside at Luisão også ville bli bøtelagt € 2.550.

Suspensjonen gjelder innenlandsk konkurranse, men FPF har sagt at FIFA vil bli gjort oppmerksom på forbudet.

Derfor vil Seleção-landskampen gå glipp av fire Champions League-kamper, mot Barcelona, ​​Celtic og Spartak Moskva, samt seks portugisiske ligakamper og en cupkamp etter fredagens avgjørelse.

være begeistret ter stegen drakt av muligheten

Botafogo-sjefen Oswaldo de Oliveira har nofotballshop.com lo av spekulasjoner som hevder at Clarence Seedorf kunne forlate klubben til å overta som AC Milan-trener.

Massimiliano Allegri forventes å bli sparket av Rossoneri denne sommeren, og Seedorf, som brukte 10 år på San Siro, har vært koblet som en potensiell erstatning.

Oliveira er imidlertid svært sikker på at veteranens nederlandske midtbanespiller vil bli, og insisterer på at den 37 åringen nå er bosatt i livet i Brasil.

Han sa: «Det kommer ikke til å skje. Jeg åpner ikke italienske aviser, og jeg vet heller ikke navnet på en av dem. Jeg snakker med Seedorf mye, hvem er en stille fyr, jeg har ingenting annet enn respekt for ham.

«Jeg tror at Seedorf bosatte sig i Rio de Janeiro gjennom kjennskap til sin kone [Luviana, en Rio-innfødt], fordi han er veldig streetwise.

«Du ser at han påvirker hele spillet. Han går i samme tempo hele tiden, og når spillet nærmer seg slutten, har han tømt sin bensintank.»

Milan fans ser ikke ut til å være begeistret ter stegen drakt av muligheten for at Seedorf returnerer da klubbens Curva Sud-støttespillere utgav en uttalelse denne uken, tvil om å ansette en mann uten coaching-opplevelse.

Tidligere i morges ble rundt 10 fans fanget av politiet etter at de hang et banner utenfor klubbens Via Turati HQ og sa «Seedorf – nei takk.»

Botafogo triumferte Fotballdrakter med eget trykk

Botafogo triumferte Fotballdrakter med eget trykk i en 4-2-spiller mot Atlético Mineiro og har satt seg i en kommende posisjon når de går inn i hjortbenet.

Palmeiras fikk også en fordel i rundens opprør da de beseiret Atlético Paranaense 1-0 for å gi seg en sjanse til å gjøre kvartfinalen.

Luverdense overrasket også korinterne med en 1-0 seier hjemme med en Misael-streik som de går til Pacaembu.

Cruzeiro leder nå 2-1 på aggregrate etter å ha vunnet sin slips mot Flamengo takket være Willian og Everton Ribeiro.

Fluminense setter også Brasileirão-kampene mbappe drakt sine bak seg for å sikre en 1-0-seier over Goiás takket være Samuel.

Til slutt gjorde Internacional kort arbeid med Salgueiro da de knuste fjerde divisjonsside 3-0 med tillatelse til Andres D’Alessandro, Ignacio Scocco og Diego Forlan.

Brasil ser ut til å ha avvist mulighetene Billige fotballdrakter på nett

Brasil ser ut til å ha avvist mulighetene Billige fotballdrakter på nett for England for å lykkes i sommerens VM etter at det ble avslørt at offentlige informasjonstavler har negative konnotasjoner.

TV-skjermer på tog over hele landet er emlazonert med begrepet: «England er et godt lag, men mangler organisasjon og god lagmoral». Kanskje litt hardt, Englands turneringsbesvikelser antas å være i stor grad ned til manglende evne i stedet for holdning.

Lance fotballspesialist Igor Siquera er liverpool drakt barn imidlertid uenig med videoene: «En ting det engelske laget er kjent for sin taktiske organisasjon, spesielt under Hodgson om formasjonen, måten han setter opp to linjer i en 4-4-2. »

«Og mangel på ånd? Inntrykket har alltid vært at spillerne – selv om rivaler for sine klubber – synes å være helt forente når de spiller for England.»

Brasil-kaptein Thiago Silva Kjøpe Fotballdrakter har blitt utnevnt

Brasil-kaptein Thiago Silva Kjøpe Fotballdrakter har blitt utnevnt til Samba Gold-vinneren i et tredje år i rad, og slår like som Bayern München-forsvarer Dante og Chelsea midtbanespiller Oscar til kronen.

Paris Saint-Germain-forsvarer vant med 24,19% av stemmene, med Dante andre som samlet 14,63% og Oscar tredje med 8,20%.

Nesten 100 000 brukere stemte sammen med elleve europeiske og brasilianske journalister, blant annet som Tim Vickery, Tancredi Palmeri og Andy Brassel. Flere tidligere nasjonale lagspillere stemte også.

2013 Samba Gold-prisen var den sjette utgaven av trofeet, og det er en tittel gitt til årets beste brasilianske spiller basert i Europa. Tidligere vinnere inkluderer Kaká, Luis Fabiano og Maicon.

Silva ledet PSG til Ligue 1-tittelen og kaptein Brasil til Confederations Cup-vinneren, begge disse prestasjonene hjalp ham med å få denne prisen.

Den gode formen til Seleção-kapteinen har også neymar drakt fortsatt i sesongen 2013/14, da hans lag leder Ligue 1 med tre poeng og har kvalifisert seg for utkonkurransen i Champions League.

Den sentrale forsvarer vil bli presentert med Samba Gold Trophy neste måned i Paris.

Thiago Silva Fotballdrakt baby forventer et veldig vanskelig

Brasil kaptein Thiago Silva Fotballdrakt baby forventer et veldig vanskelig spill mot Italia i Confederations Cup på lørdag.

Begge sider har allerede sikret kvalifisering til semifinalen, men slipset bestemmer hvem som vil vinne gruppen og hvem som skal avslutte andre.

Seleção vant sine tidligere to kamper 3-0 mot Japan og 2-0 mot Mexico, men Silva forventer en mye vanskeligere test mot italienerne.

28-åringen sa til journalister: «Det vil være et veldig vanskelig spill.

«De har Andrea Pirlo som er en av de beste i verden, mens Mario Balotelli er i angrep.»

Silva tilbrakte tre sesonger i Italia med Milano før klubben valgte å selge ham og Zlatan Ibrahimovic til Ligue 1-siden for betydelige avgifter.

Den tidligere fluminense mannen har gjort det kjent at han ønsker å komme tilbake til San Siro en dag, men insisterer på at han endelig er glad i Frankrike.

«Jeg savner Italia, som jeg savner Milano,» tilføyde Silva. «Jeg hadde noen problemer i Paris i begynnelsen, men jeg har nå avgjort.»

Konsernet Et sammenstøt mellom Brasil Liverpool drakt barn og Italia vil finne sted på Arena Fonte Nova i Salvador på lørdag, med kick off planlagt til 20:00 BST.

Som alltid vil du kunne følge alle handlingene på Sambafots livetekstkommentar, som starter kl 19:30.

Mano Menezes Fotballdrakter Barn med eget navn

Brasil-trener Mano Menezes Fotballdrakter Barn med eget navn har snakket positivt om Seleção håpfulle Diego Cavalieri, men ignorerte spørsmål om Fred, etter Flumineses seier over Flamengo.

De to Fluminense-spillerne har blitt tippet for Seleção-oppkall, men ble ikke innkalt av den 50-årige for Brasiliens to vennskap med Argentina eller kampene mot Irak og Polen senere i måneden.

Da han ble spurt om paret, roste Menezes den brasilianske målvakten, som ikke har noen caps til hans navn, men ignorerte spørsmål om angriperen Fred, som han har snubbed ved flere anledninger.

Han sa: «Hans [Cavalieri] holdning har vært strålende som profesjonell, og vet hvordan ting fungerer i fotball.

«Han har vært en av de viktigste, om ikke den viktigste keeper i denne sesongens Brasileirão.

«Hvis Cavalieri er målvakten som er best, vil han få muligheten.»

Når han ble spurt av en reporter om hvorfor han ikke snakket om Fred i sitt tidligere svar, sa Menezes «Jeg snakket akkurat slik jeg ønsket å snakke.»

Fred, som scoret Fluminense sitt eneste mål chelsea drakt i løpet av 1-0-vinneren over rivaler Flamengo, har tidligere sagt at han «ikke engang tenker på Seleção mens Menezes er ansvarlig».

Disse kommentarene sitter ikke godt med den nasjonale treneren, som fortsatt ikke har valgt den tidligere Lyon-angriperen, til tross for at han er Brasileirão beste målskytt.

Når han ble spurt om søndagens derby, la Menezes til: «Selvfølgelig så jeg på det.

«Folk tror du ikke ser andres fortrinn. Jeg kan ikke få et nytt navn i truppen hver uke.

«Jeg vil at flere og flere spillere skal spille på høyt nivå, så du kan velge det beste blant dem.»

ikke et dårlig billige fotballdrakter resultat alt tatt

Brasil står overfor Haiti i Orlando for sitt andre gruppespill av Copa América Centenário. En 0-0-tegning med Ecuador på kampdag 1 var ikke et dårlig billige fotballdrakter resultat alt tatt i betraktning. Ecuador er for tiden 2. i CONMEBOL VM-kvalifiseringsgruppen etter en veldig imponerende tolv måneder. Den korte omgangen mellom slutten av den europeiske sesongen og begynnelsen av turneringen har gjort for mange lavtliggende møter i Copa så langt, og heller ikke Brasil, ikke Ecuador, så helt forberedt.

Det er høyst sannsynlig at begge sider vil gå videre fra denne gruppen, så hvem som fullfører først, vil nesten sikkert bli bestemt av resultater mot Haiti og Peru. Mens resultatet ikke var en katastrofe på kampdag 1, gjorde den uensartede forestillingen lite for å fjerne cynicismens syklon som virker rundt Dunga. Han ble omkranset da han trakk seg bort fra banen i Pasadena på lørdag kveld – arenaen der han løftet verdenscupen over hodet som Seleção skipper i 1994.

Haiti er utvilsomt den svakeste siden i gruppen. De var litt uheldig å falle til et 1-0 nederlag til Peru på lørdag kveld. Men trykkbarometeret er tydelig på Dunga og Brasil for å gi overbevisende ytelse og resultat. Kaptein João Miranda er fortsatt ute av stand til å trene på grunn av en kalvstamme, så Marquinhos vil trolig beholde sin plass i forsvaret. Baksiden 5 vil nesten sikkert være uendret for Brasil for denne kampen.

Hva Dunga gjør foran det har stor interesse. Mot Ecuador Billige Pogba drakt barn valgte han en midfield triumvirate av Casemiro, Elias og Renato Augusto. Mangler en skikkelig kreativ tilstedeværelse, Seleção sliter med å gi Jonas noen form for tjeneste på forhånd. Elias er god til å bryte frem fra dyp, men uten en ekte ballspiller for å forsyne ham med ammunisjon, er hans løp fri. Altfor ofte i Ecuador-fixturen, brøt Elias frem i rommet, bare for å se Renato Augusto kjempe mot en sværm av opposisjon midtbanespillere i besittelse.