Benfica-kaptein Luisão har blitt utestengt fotballdrakt barn i to måneder

Benfica-kaptein Luisão har blitt utestengt fotballdrakt barn i to måneder av det portugisiske fotballforbundet etter at brasilianeren sammenstøt med en dommer under et vennskapelig før sesongen.

Den 31 år gamle forsvarsspilleren kolliderte med dommer Christian Fischer under sitt sides spill med Fortuna Dusseldorf forrige måned.

Luisão løp opp til Fischer under en krangel, etter at en felling hadde blitt tildelt lagkamerat Javi Garcia, og så ut til å banke dommeren i bakken.

Fischer, som tilsynelatende mistet sansene i noen minutter, suspenderte umiddelbart kampen og forlot banen. Den tyske tjenestemannen presset senere anklager mot Luisão.

«Jeg ble overrasket. Jeg opptrådte ikke på en aggressiv måte,» sa forsvarer Luisao til portugisiske medier etter kampen.

«Dommeren var i ferd med å sende av gårde Javi Garcia. Som kaptein nærmet jeg ham. Jeg vet ikke om jeg kanskje presset ham litt, men jeg tror han spilte.»

Det portugisiske fotballforbundet (FPF) bekreftet manchester united drakt med eget navn på sin hjemmeside at Luisão også ville bli bøtelagt € 2.550.

Suspensjonen gjelder innenlandsk konkurranse, men FPF har sagt at FIFA vil bli gjort oppmerksom på forbudet.

Derfor vil Seleção-landskampen gå glipp av fire Champions League-kamper, mot Barcelona, ​​Celtic og Spartak Moskva, samt seks portugisiske ligakamper og en cupkamp etter fredagens avgjørelse.