fotballdrakter til barn ble turneringen ødelagt av masseprotester utenfor spill og i hele landet

Barcelonas forsvarerAdriano har sagt at det vil være en «skandale» hvis Brasil ikke er fullt forberedt på å arrangere verdensmesterskapet neste år.

Landet iscenesatte verdensoppvarmingsarrangementet, Confederations Cup, tidligere i år, men til tross for at Seleção vant konkurransen på hjemmebane,fotballdrakter til barn ble turneringen ødelagt av masseprotester utenfor spill og i hele landet.

Med frykt for om en rekke stadia vil være klare i tide til verdensmesterskapet, ber Adriano om at fotballen som tilbys vil få lov til å ta midtstoppen i juni, melder Goal.com.

«Det ville være en skandale hvis situasjonen i Brasil ikke bedres, uten tvil,» sa 28-åringen til Goal.

«Det er også det man frykter i Brasil: fra topp til bunn er det fryktet at noe vil gå galt.

«Det er en risiko i Brasil, og folk håper at det vil komme alle i landet til gode, og at det vil endre seg mye.

«Det er synd. Verdensmesterskapet er nær, og det er ting som fortsatt må sorteres i Brasil, ting som dessverre ikke blir ferdige over natten. Forhåpentligvis vil tilbudet og stadia være ferdig på fristen.

«Jeg håper alle i Brasil kan hjelpe hverandre til å være en så god vert for folk å bo der med en god smak og at de gjerne vil komme tilbake, ikke bare for fotball, men for ferier.»

Adriano,neymar drakt psg som er blitt avdekket 17 ganger av Seleção siden debuten i 2003, var mye mer optimistisk når det gjelder den nåværende avling av stjerner som har potensial til å sette sine spor i turneringen.

«Jeg håper at Brasil blir mestere. Forhåpentligvis kan vi komme til finalen og cupen blir med oss,» la han til.

«Det tok mye å tiltrekke folk til teamet.

– Det var utbredt kritikk etter at laget ikke spilte bra og ba treneren om å bytte troppen, men spillerne sto sammen og nå vil folk se brasiliansk fotball igjen.

«Dette kan være et av de beste lagene de siste årene, og det har tatt tid å komme fordi lagene ovenfor har vært så gode og vunnet verdensmesterskap.

«Folk pleide å stoppe alt for å se et spill i Brasil, og etter Confederations Cup er det sånn igjen.

«Alle ønsker å se Brasil igjen, og forhåpentligvis kan dette laget vinne verdensmesterskapet fordi det ville være veldig viktig for landet.»

Paulinho insisterer på at fotballskjorter han ikke har noe å bevise

Barcelonas midtbanespiller Paulinho insisterer på at fotballskjorter han ikke har noe å bevise, etter å ha gjort en imponerende start på livet i Barcelona. Brasilianeren signerte for klubben i sommer til noe sjokk etter å ha tilbrakt to år i den kinesiske Super League.

Mange stilte spørsmål ved gebyret og oppkjøpet, men Paulinho har blitt en sentral del av en Barca-side som har en behagelig ledelse på toppen av La Liga-stillingene. Men eks-Spurs-mannen ser ikke formen sin som noen form for rettferdiggjørelse eller skudd mot kritikerne.

29-åringen sa til Guardian, “De fortalte at jeg tauser kritikk, men jeg ser det ikke slik. Jeg trenger ikke å bevise noe for noen. Jeg spiller for laget mitt og for lagkameratene mine, «forklarte han.

«Folk har alltid snakket og vil alltid snakke. I dag sier de: «Han er bare god fordi han er i Barcelona.» De pleide å si: «Han er bare god fordi han er harry kane drakt i Kina» og bla-bla-bla. Da jeg forlot Bragantino og dro til Corinthians, var det samme.

«Hvis noen hadde sagt til meg at jeg en dag skulle spille verdensmesterskap og Barcelona, ​​ville jeg ikke tro det.»

kjøpe fotballdrakter antas å ønske seg mer førstelagsfotball og har senere blitt koblet

Barcelona-stjernen Xavi har oppfordret lagkamerat Thiago Alcantara til å være tålmodig og vente på sin sjanse på Camp Nou, blant rapportert interesse fra en rekke europeiske klubber.

Den spanske internasjonale, av brasiliansk arv,kjøpe fotballdrakter antas å ønske seg mer førstelagsfotball og har senere blitt koblet til slike som Manchester United, Bayern München og Manchester City.

Rapportene antyder at både Thiago og Barca er åpne for overføring, men Xavi har oppfordret 22-åringen til å forbli i klubben og vente på mer tid på banen.

Han sa: «Thiago er en ekstraordinær fotball, ikke bare for fremtiden, men akkurat nå.

«Akkurat nå er han ikke en vanlig startpakke, men han trenger å være tålmodig, det tok meg også tid å holde en plass i teamet.

«Jeg vil be ham om å være tålmodig fordi han er bestemt av å være en nøkkelspiller her og å lykkes.»

Det er underforstått at Thiagos oppkjøpsklausul nå er på € 18 millioner,psg drakt mbappe etter at en klausul i hans 2011-signerte kontrakt droppet den fra et originalt tall på 90 millioner euro.

Som sådan er Old Trafford-tjenestemenn sikre på at et bud på rundt 15 millioner pund kan være nok til å friste Barca til et salg, mens naboene City og Pep Guardiolas Bayern også er klare til å gi tilbud.

Bayern München kan ikke lenger vinne fotballdrakt med eget navn barn

Bayern München kan ikke lenger vinne fotballdrakt med eget navn barn diskanten etter å ha blitt slått av Borussia Dortmund på straffe i DFB-Pokalen.

Münchens brasilianske høyreback Rafinha var på kurs for å nå finalen i konkurransen for den tredje påfølgende sesongen, men må nå konsentrere seg om Champions League etter at Bayern tapte et spill som de kontrollerte.

Den tidligere Dortmund-stjernen Robert Lewandowski ga Bayern ledelsen midtveis i første omgang, men Pierre-Emerick Aubameyang utlignet femten minutter fra slutt.

Det som fulgte var en bisarr straffesparkkonkurranse psg drakt neymar der Bayern gikk glipp av alle fire straffene sine for å la Dortmund gå videre 2-0 i skuddvekslingen.