Tyskland trodde de at det var for snart fotballdrakt barn for den ytterst

Selv i Tyskland trodde de at det var for snart fotballdrakt barn for den ytterst begavede, men uerfarne vingen å forlate hjemlandet.

Det var absolutt oppfatningen fra Bayern München, som nølte med et trekk for sitt mangeårige mål – og Pep Guardiola utnyttet den usikkerheten til det fulle når han instruerte bydirektør for fotball Txiki Begiristain om å få avtalen gjort til enhver pris.

Etter en overbevisende start ser Sane nå litt på den moderne spissen i formen til Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Antoine Griezmann og Neymar.

Slike hurtige, balanserte dødelige avslutninger fra store områder gjorde at han ikke kunne stoppe i seieren over Sunderland.

Hans seks mål i alle konkurranser har kommet fra bare åtte skudd. Det er en bemerkelsesverdig statistikk – og det føles som om han bare skirker overflaten på hvor god han kan være.

Leroy Sane scorer Citys andre mål
En ting er sikkert, ingen snakker om prislappen hans nå.

Han er kanskje bare Guardiolas beste virksomhet på City så langt.

Toure kontraktsdilemma
Guardiola står overfor et stort dilemma over Yaya Toure.

Byens manager er forberedt på å risikere psg drakt at ivorianeren forplikter seg til en annen klubb før han tar en endelig beslutning om en ny kontrakt.

Men med hver uke som går, styrker 33-åringen saken hans for å få overlevert ett års forlengelse – i det minste.

Han var fremragende igjen mot Sunderland.

Problemet for Guardiola er at Toure fortsatt er en av sine høyest betalte spillere – på en avtale som antas å være verdt i overkant av ,000 200 000 i uken – og at han ikke er fremtiden for klubben.