kjøpe fotballdrakter merkelig uke til en veldig god en

De tidlige rundene av FA-cupen er fylt med potensielle fallgruver, spesielt når de er mot Premier League-opposisjon – bare spør Manuel Pellegrini.

En seier ville gjøre det som startet som en kjøpe fotballdrakter merkelig uke til en veldig god en, og det faktum at Manchester City har over mer enn en uke før de møter Everton betyr at Pep Guardiola har råd til å spille et sterkt lag som han har sagt at han vil.

Likevel trumfer ligaer, og dette kan være den eneste konkurransen klubbens unge spillere vil få en sniff i før sesongslutt.

Det ideelle scenariet er å inkludere noen få barn i et sterkt lag som vinner komfortabelt, men det er ikke lett å få balansen riktig.

FA Cup styrke
Guardiola kom overskriftene denne uken for noe han har sagt før – at han ikke ser City som en toppmakt.

Lederen legger mye i historien, og klubben hans har paris saint germain drakt ikke stamtavlen til andre lag i ligaen og på kontinentet.

Med tanke på at han lener seg, vil mytene rundt FA-cupen inspirere den tidligere Barcelona-mannen til å gå i stykker i konkurransen?

Byens trener trenger tid fremfor alt for å komme gjennom ideene sine, og det er ingenting som et trofé for å kjøpe det til ham.