morgenen fotballskjorter barn og drakk i et bryllup

Det siste Wayne Rooney trengte var å være involvert i mer kontrovers, men i løpet av den internasjonale pausen ble han igjen målrettet på forsiden og baksiden av den nasjonale pressen.

Han ble avbildet i de tidlige timene av morgenen fotballskjorter barn og drakk i et bryllup, mens han hadde på seg England-utstyret hans og vakte kritikk for United-kapteinen.

Men 31-åringen slo senere tilbake, kalte media en skam og anklaget dem for å prøve å ‘skrive nekrologen sin.’

Mange har sagt om Rooneys handlinger fortjente en så sterk mediareaksjon, men har den engelske målscoreren et poeng om behandlingen hans?

Her er et par sider av argumentet som kan hjelpe deg med å bestemme:

Det er ingen tvil om at Rooney er i dårlig form, men helt siden han ble regnet som Englands frelser som tenåring, har han ofte vært syndebukk for klubb og land.

Han er ikke den første fotballspilleren som blir full, og det er liten tvil om at han vil være den siste, spesielt med den økende bruken av sosiale medier.

Rooneys reaksjon var sterk, men det kan dreie seg om mye mer enn bare denne hendelsen gitt hans behandling i det siste.

Rooney spilte hele 90 minutter i 3-0-seieren over Skottland psg drakt junior fredag ​​kveld, men interimsjef Gareth Southgate hadde gitt hele troppen lørdag kveld.

Skipperen hadde angivelig sklidd på en flaske i dusjen etter Auld-fiendens seier, skadet kneet og styrte ham ut av Spania-vennskapet tirsdag kveld.

Hvis Rooney skulle spille i Wembley-vennskapen, ville det være en annen historie, men han var faktisk fri til å gjøre hva han ville, selv om å drikke ikke var det smarteste trekket.

Pep Guardiola så ut til å ha løst fotballdrakter til barn dilemmaet med å velge mellom

Skrotet mellom Sergio Aguero og Gabriel Jesus er tilbake på etter signeringen av Bernardo Silva.

Akkurat som Pep Guardiola så ut til å ha løst fotballdrakter til barn dilemmaet med å velge mellom sine to Manchester City-superstjernangrepere, kan ankomsten til m 43million Portugal-stjernen bare ha antent den igjen.

Blues avsluttet sesongen i betydelig stil, med åtte mål i de to siste kampene sine, da de to hitmen fant et system som imøtekommer de vidunderlige talentene til begge.

Tidligere i sesongen ble Agueros karriere i City satt i tvil av Jesu ankomst, som så Kun henvise til benken og urolig snakke om hvordan hans fremtid var usikker.

En ødelagt metatarsal Jesus opprettholdt i februar, forandret alt det, da Aguero gikk tilbake i teamet og viste at han kunne oppfylle Guardiolas oppdrag om å være en skarp, kreativ, hardtarbeidende nr. 10 i tillegg til å score mål – han sank 15 i sin siste 17 opptredener.

Pep Guardiola trodde to ganger det utenkelige ved å droppe Sergio Aguero forrige sesong
Så da Jesus var i form igjen, kunne Guardiola ikke de gea keeperdrakt droppe den rødglødende Aguero, og prøvde å spille dem som et par, med Jesus i en tilbaketrukket rolle på Middlesbrough.

Det fløt elendig da Jesus var anonym og Guardiola ble tvunget til å vende seg til tempoet og bredden til Leroy Sane og Raheem Sterling for å trekke ut en 2-2 uavgjort.

Aguero pådro seg en mild påkjenning som gjorde at Guardiola kunne avgjøre avgjørelsen for et par kamper – og deretter satte han dem begge ut for hjemmekampen mot West Brom og den siste kampen på Watford.

Denne gangen spilte Jesus på høyre side av en front tre, med Leroy Sane til venstre og Aguero sentralt, og de to søramerikanerne scoret to stykker for å signalisere en dødelig intensjon for neste sesong.

Champions League-håp er fotballskjorter kanskje ikke matematisk

Det er en lang liste med tapere fra Manchester Uniteds nederlag på Arsenal.

Klubbens Champions League-håp er fotballskjorter kanskje ikke matematisk død, men blir lest de siste ritualene når det gjelder kvalifisering via de fire beste.

En rekke spillere som fikk sjansen til å bevise at de har en rolle i United utover neste sesong, mislyktes spektakulært deres siste, og muligens endelige, audition.

Til og med Jose Mourinhos tilsynelatende uberørbare vinnerrekord mot Arsene Wenger ble spylt ned i plughullet.

Men skaff deg en tanke for mannen som må inkluderes på den listen, selv om hans deltakelse på Emiratene ikke strekker seg forbi oppvarmingsøvelsene.

Sergio Romero har vært Mourinhos favoritt cupvakt,chelsea drakt barn og gjorde 15 opptredener dette løpet. Bare en har kommet i Premier League.

Det er vanskelig å finne mye feil med argentineren, som har innrømmet bare fem mål hele sesongen.