Fergusons Manchester United fotballdrakt barn vekket frykt og hat

Sir Alex Fergusons Manchester United fotballdrakt barn vekket frykt og hat, og Jose Mourinho har hatt en lignende effekt – om enn med klubbens stab.

En kilde ved Uniteds treningsbase i Carrington sa at ansatte er delt mellom «de som frykter ham og de som bare hater ham». Han mente det som et kompliment.

Minst to spillere i Mourinhos tropp håpet at han ikke ville bli utnevnt til United-manager, men portugiseren har raskt bevist at han er den store, skumle manageren som trengs for å utøve Fergusons store, uhyggelige spøkelse.

Innen en måned etter signering av United-kontrakten hans,messi fotballdrakt uttrykte Mourinho sin frustrasjon over Uniteds overføringsaktivitet, men avsløringen ga bare United til handling. Ferguson var sjelden så krevende i løpet av de åtte årene han jobbet med Glazer-familiens eiere (unntaket var da de nektet Ferguson den m 10m som kreves for å signere 17 år gamle Mateo Kova? I? Fra Dinamo Zagreb) og Mourinho har raskt påtvunget seg som sjefen for etableringen.

United fans «uoffisielle motto er» hatet, elsket, men aldri ignorert «, og disse verbene gjelder også Mourinho. Han ankom en klubb som dreier seg fra Louis van Gaals forrykende stil, et akademi i uorden som henger etter naboene City og en skadepost som Toshiba medisinske maskiner ikke kunne forutsi.