Manchester City vil vurdere Sergio Agueros fotballdrakter til barn

Manchester City vil vurdere Sergio Agueros fotballdrakter til barn siste skade på søndag med manager Manuel Pellegrini som håper det er «ikke noe viktig».

Blues-spissen ble trukket tilbake etter 64 minutter av 3-1-seieren over Southampton på Etihad.

Han spilte sin tredje kamp for City etter en skade han valgte opp forrige måned på internasjonal tjeneste med Argentina.

Aguero hobbet av etter å ha tatt et spark på hælen, selv om manageren insisterte på at det alltid var hans intensjon for spissen ikke å spille hele 90 minutter, da han fortsatte sin restitusjon fra en tåring av klasse to.

Den nye banken ser ikke ut til å være alvorlig – han vil bli sjekket ut av klubbmedisiner på søndag.

Pellegrini sa: “Jeg snakket med Sergio før kampen, og han hadde psg drakt neymar ikke tenkt å spille mer enn 60 minutter. Han fikk et spark i hælen, men det var ikke noe viktig.

“Årsaken var ikke å spille mer enn 65 minutter. Han har vondt i hælen. Vi får se i morgen, men jeg håper det ikke er noe viktig. ”

Manchester United og Manchester City fotballskjorter vil hedre de drepte

Manchester United og Manchester City fotballskjorter vil hedre de drepte og skadde i terrorangrepet i Manchester Arena ved å ha på seg emblemer fra arbeiderarbeiderne når lagene møtes i Houston neste uke.

Jose Mourinho og Pep Guardiola vil møte hverandre i det første derbyet som blir holdt utenfor Storbritannia 20. juli på NRG Stadium.

Skjortene, med det ikoniske symbolet, vil senere bli auksjonert for å skaffe midler til We Love Manchester Emergency Fund.

Klubbene har allerede lovet en felles donasjon på m 1 m for å hjelpe familiene til de 22 menneskene som døde og 64 som ble skadet da en bombe gikk av etter en Ariana Grande-konsert på Arena den 22. mai.

Bysjef Ferran Soriano sa: «Manchester fortsetter å vise stor styrke manchester united drakt med eget navn og fellesskapsfølelse siden May’s ødeleggende angrep og tankene til alle i Manchester City forblir hos de berørte.

Et veggmaleri av arbeiderbien pryder siden av en bygning i Manchester sitt nordlige kvarter.

Manchester United-duoen Ashley Young kjøpe fotballdrakter

Manchester United-duoen Ashley Young kjøpe fotballdrakter og Luke Shaw vil vende tilbake fra skade i Under-23-årene hjemme-armatur mot Swansea mandag.

Shaw har ikke spilt siden han led leddbåndskader mot Swansea 30. april og Young skadet lysken i Europa League semifinale første etappe seier på Celta Vigo fire dager senere.

Begge måtte delta på Europa League-finalen i Stockholm på krykker, og Jose Mourinho hevdet forrige måned Young ville komme tilbake i oktober og Shaw ville være tilbake i september.

Imidlertid er begge klare for utkjøringer med reservene på mandag før de kommer tilbake til førstelaget i september.

«Alle har det bra. Neste uke, mandag, i Under-23-tallet, ter stegen drakt spiller Luke Shaw og Ashley Young sine første minutter med konkurranse denne sesongen,» sa han til MUTV.

«Det er som en kamp før sesongen for dem. Men det er gode nyheter fordi når de kan spille med under-23-årene, er det fordi den siste uken de trente med oss ​​hele uken, så de begge kommer [tilbake]. «

Det har ikke blitt hevet til taket på Old fotballdrakt med eget navn barn

Manchester United har ikke offisielt trukket No.7-skjorten.

Det har ikke blitt hevet til taket på Old fotballdrakt med eget navn barn Trafford i en amerikansk seremoni for å signalisere slutten av trøyen til ære for sine tidligere berømte bærere.

Bortsett fra at noen kjøpere på Reds Megastore fremdeles vil ha Cristiano Ronaldo eller Eric Cantona på ryggen, eller en sjelden shopper som fremdeles favoriserer å bære Nani’s No.17, er strykejernets figur syv ganske overflødig for øyeblikket.

Det virker som om de venter på en figur som kan bære den potensielle belastningen med å bære tallet som begynte å ta ikoniske proporsjoner da George Best hadde på seg det på Wembley i seieren i europacupen i 1968 mot Benfica.

Deretter ble skjorten slitt med utmerkelse av kaptein Marvel Bryan Robson i 13 år mellom 1981 og 1994.

Eric Cantona ble tildelt skjorten da troppenummer ble normen på 90-tallet og franskmannens seks år magiske stint bar på trøyens aura.

En ung mann forfremmet til seniorene som hadde på seg No.24-skjorta på Cantonas tid ved navn David Beckham tok til slutt på seg mantelen da franskmannen trakk seg.

Han hadde det på garderobepinnen i seks år og fortsatte å bygge mystikken rundt USA-nummeret.

Stafettpinnen ble sendt videre av Beckham da han dro fotballdrakt barn liverpool til Real Madrid til en tenåringsnykommer Cristiano Ronaldo. Sir Alex Ferguson hadde ingen betenkeligheter med å gi vingen trøya og hele dens historie.

Han tok det videre til et annet moderne nivå og scoret, i likhet med Best, i en europacupfinale og vant World Player of the Year Award iført den.

Men siden Ronaldo dro i 2009 til Madrid, har ikke-skjortebærerne ikke satt verden i fyr.

Manchester Uniteds nye fotballdrakt barn gutt Victor

Manchester Uniteds nye fotballdrakt barn gutt Victor Lindelof innrømmer at han ikke er vant til å spille med tre bakerst, men at det «føltes bra på en måte» mot LA Galaxy.

22-åringen debuterte for klubben som erstatning for andre omgang i 5-2-seieren mot LA Galaxy på StubHub Center i de tidlige timene av søndag morgen.

Den svenske landskampen spilte i en tre-manns backline sammen med Axel Tuanzebe og Eric Bailly, med Matteo Darmian og Timothy Fosu-Mensah som ga støtte på flankene.

Og mens han hovedsakelig spilte i et firemannsforsvar manchester united fotballdrakt på Benfica, var Lindelof strålende fornøyd med sin første utflukt under Jose Mourinho i en ny formasjon.

«Det føltes veldig bra, jeg er veldig glad for å ha debutert for denne flotte klubben,» sa han til MUTV.