Man City fotballdrakter på nett spiller

Man City fotballdrakter på nett spiller tidvis med tre bak, fordi det beskytter dem mot trusselen om kontringer, ifølge sjef Pep Guardiola.

Katalaneren har kommet under ild for å bruke formasjonen på forskjellige punkter denne sesongen – til tross for at den fungerer bra for ledere Chelsea.

Men Guardiola har alltid hevdet at systemene hans ikke har hatt skylden for Citys nederlag, inkludert sjokket 4-2-tapet til mesterne Leicester City tidligere denne måneden.

Faktisk hevder City-sjefen at han bare brukte et ukonvensjonelt cristiano ronaldo drakt tremannsforsvar mot Everton i oktober.

«Noen ganger spiller vi med tre i overgangen når vi har ballen,» sa han. «Noen ganger med tre er det mer behagelig å unngå kontringer. Når de har ballen i posisjonen til målvakt, utlignet vi med fire. Men bare en gang med tre mot Everton.

Manchester City-forsvarer Benjamin fotballdrakt barn med navn

Manchester City-forsvarer Benjamin fotballdrakt barn med navn Mendy har bekreftet at han vil være ute i flere måneder med en alvorlig kneskade.

Sommer-signeringen £ 49million fra Monaco gikk skadet under seieren på Blues 5-0 mot Crystal Palace i forrige uke etter en utfordring fra Andros Townsend.

Midt i frykt for at skaden hans kunne være verre enn først antatt, sendte Pep Guardiola 23-åringen til Barcelona for å se den respekterte kirurgen Dr Ramon Cugat.

Mendy, som er kjent for sine ærlige innlegg i sosiale medier, tok med seg Twitter for å bekrefte den dårlige nyheten etter tester og fortalte tilhengere at han hadde ødelagt korsfestet.

«Dårlige nyheter folkens. Jeg vil være med på Injury FC på lån neymar drakt psg i et par måneder med ødelagt ACL … men vil være tilbake snart og sterkere forhåpentligvis,» twitret han torsdag kveld.

Pep Guardiola antydet allerede tidligere i uken at City kunne se ut for å få en erstatter i løpet av overgangsvinduet i januar.

Manchester City drar til Liverpool på nyttårsaften fotballdrakter barn

Manchester City drar til Liverpool på nyttårsaften fotballdrakter barn og ønsker å bevege seg over sine rivaler i Premier League.

De to lagene er de nærmeste utfordrerne for Chelsea øverst på tabellen, og begge klør for å lukke gapet på Antonio Conte menn.

Jurgen Klopp har sagt at han ville betale for en billett til dette spillet hvis han ikke ble garantert et sete på benken, og det er det uovertrufne slaget for den siste runden.

Ingen av sidene vil være på full styrke for spillet; City er uten Ilkay Gundogan og Vincent Kompany mens Philippe Coutinho og Joel Matip er blitt utelukket for hjemmelaget.

I forkant av spillet har vi sett på den sannsynlige oppstillingen for hvert lag og vurdert hver spiller ut av 10, med en samlet poengsum nederst på listen.

Manchester City har opprørt en hel fotballiga med utgiftene sine.

Etter hvert som virkningen fra det nylig lukkede overføringsvinduet harry kane drakt rumler på, har La Liga-president Javier Tebas skrevet til UEFA for å se om Blues har brutt økonomiske fair play-regler.

Det ble hevdet at finansieringen av City og franske tungvekter PSG «med statsstøtte forvrenger europeiske konkurranser og skaper en inflasjonsspiral som uopprettelig skader fotballindustrien».

UEFA uttalte imidlertid raskt at Blues IKKE er under noen FFP-etterforskning – i motsetning til PSG, som knuste verdensrekorden for å hente inn Neymar fra Barcelona på 200 millioner og signerte Kylian Mbappe på et fristdagslån.

Bysjefer er ikke bekymret i det minste for at de vil møte noen sanksjoner for innsatsen i sommer.

Pep Guardiolas side var store forbrukere i transfervinduet, og utbetalte 4 214m for å hente inn fem viktige tillegg samt den brasilianske unggutten Douglas Luiz.

Manchester City led et overraskende fotballskjorter barn nederlag

Manchester City led et overraskende fotballskjorter barn nederlag mot Aston Villa for å fortsette sin dårlige form på veien. Her er fem ting vi lærte.

Hva en forskjell en uke gjør. City var verdensslagere forrige uke i derbyen og ganske gjennomsnittlig mot Aston Villa. Blues har ikke gått forferdelig over natten og burde kommet unna med tre poeng fra Midlands. Når det er sagt, må du gjennomsnittlig ha over to poeng for å vinne Premier League, og City gjør det ikke – de har ti poeng fra seks kamper. Forbedring er absolutt nødvendig, spesielt når spillene deres ikke har vært de vanskeligste.

Manuel Pellegrini har fremdeles ikke vunnet i ligaen som City manager, men det er mindre et problem enn spørsmålet om prioriteringer. Chilenseren gjorde det klart før kampen at Sergio Aguero og David Silva ikke ville bli risikert for Villa-spillet; de er kanskje ikke 100% i form, men inntil Blues vinner en seriekamp før et Champions League-sammenstøt, vil det fortsatt bli stilt spørsmål om klubben har sine prioriteringer rett i å velge sine store spillere til Europa over Premier League.

Spillet var veldig rart av flere årsaker, men ett uvanlig aspekt psg drakt mbappe var spillbalansen. Normalt når et «stort» lag spiller en «mindre» side ganske ofte, vil David spille bra, men blir straffet av den dødelige Goliath som viser dem hva Premier League handler om. City hadde alt spillet mot Villa, men ble straffet for å være bortkastet og ikke fullføre sjansene sine fra Paul Lamberts side, som stjal inn og slo tre ganger og fanget City kaldt.

Vincent Kompany sa etter kampen at City ville vinne det samme spillet ni ganger av ti, og han hadde sannsynligvis rett; det var et freak resultat. Når det er sagt, snakker vi om en Aston Villa-side som slo Arsenal på åpningsdagen, et resultat som ofte ble sett på som bortfallet fra Arsene Wengers side den gangen, men som nå må sees annerledes i lys av Gunners «oppstigning Bordet.

Stu Brennans kommentar om at Pellegrini likte Roberto Mancini ved at det var vanskelig å gjette at lagvalgene hans forårsaket litt røre, men å ta det videre, hvor annerledes er laget denne sesongen? Ankomsten av spillere som Jesus Navas ser ut til å ha lagt noe ekstra til Blues, og det har vært noen elektriske forestillinger, men synes inkonsekvensene i denne sesongen påfallende kjent?