Benjamin Mendy er enda sprøere fotballdrakt med eget navn i det virkelige

Benjamin Mendy er enda sprøere fotballdrakt med eget navn i det virkelige liv enn han er på sosiale medier, har den nære kameraten Bernardo Silva avslørt.

De to Manchester City-stjernene er nære venner fra sine Monaco-dager, og den portugisiske internasjonale Bernardo er ofte baken for Mendys vitser.

Men den franske stjernen Mendy har også lagt sitt eget livlige liv i et City-forsvar, sammen med Kyle Walker som høyreback.

Mendy hadde blitt en fast favoritt hos City-fansen allerede før han sparket en ball, og følelsen av moro kom høyt og tydelig på Twitter og Instagram.

Men når han begynte å spille, ble fansen enda mer begeistret for sin ankomst, og han har raskt blitt en nøkkelmann i et ungdommelig, ambisiøst City-lag.

Bernardo sa: «Han er en flott fyr, både på og utenfor banen. Han er en god spiller og en fantastisk person også.

Mendy har raskt blitt en viktig spiller på banen for City
“Han er en stor venn av meg, så for meg er det en glede å ha ham her.

“Han har hjulpet mye i de siste kampene. Å ha ham og Kyle i dette laget er også bra. ”

På spørsmål om han er like bonkers i det virkelige liv paris saint germain drakt som han vises på sosiale medier, lo Bernardo høyt og svarte: “Ja. Det er enda verre ”og sa at han alltid spiller praktiske vitser.

Mendy har filmet Bernardo på toalettet, tweetet om at børsten hans med politiet i Bournemouth skyldtes en «frekk» parkeringsbot ved Nando og ertet City-fans om sommeren ved å legge ut et bilde av seg selv i Union Jack-shortsen før han begynte på klubb.