Stockport County-sjefer kunne ikke være fotballdrakt

Stockport County-sjefer kunne ikke være fotballdrakt mer ettertrykkelige når de skisserer målene for den nye sesongen.

Intensjonen deres er klar etter en sommer som har sett en fullstendig overhaling av den spillende troppen etter den nye manageren Neil Youngs ankomst.

Men nå må «revolusjonen» høste gevinster på banen når de tar turen inn i deres åpningskamp for sesongen mot Boston på lørdag.

Bortsett fra målvakt Danny Hurst og noen unggutter, ble hele troppen enten løslatt eller overført på listen av den tidligere Chester FC-sjefen – inkludert forrige sesongs toppscorer Kristian Dennis, som har sluttet seg til Macclesfield på utlån, og den populære forsvareren Mark Lees.

Og 16 nye spillere har signert på den stiplede linjen på Edgeley Park.

Blant dem er Lewis Montrose, Kayode Odejayi og Abdulai Baggie – spillere med Football League-erfaring i overflod, noe som har sårt savnet helt siden Stockports nedrykk for fotball uten-liga i 2011.

Glenn Rule vendte ryggen til en sjanse for europeisk fotball med Airbus UK messi drakt barn til å bli med i Youngs nye side etter fire år med den walisiske Premier League-klubben.

Og den 25 år gamle midtbanespilleren, som fylket betalte en ukjent avgift for, er rask til å spille noe press på spillerne denne sesongen.

«I en klubb som denne, bør folk rundt dette stedet naturligvis forvente opprykk, så det er ikke noe som har effekt,» sa han.

Uniteds brasilianske fotballdrakter underbarnsmål Gabriel Barbosa

Uniteds brasilianske fotballdrakter underbarnsmål Gabriel Barbosa har fått beskjed om at det er opp til ham om han forlater Santos eller ikke.

Old Trafford-sjef Jose Mourinho sies å være interessert, men den søramerikanske klubbens president har avslørt at til tross for at de røde ble koblet til den 19 år gamle spissen, har det bare kommet konkrete bud fra Italia.

«De eneste virkelige tilbudene kommer fra Juventus og Inter,» sier Santos-president Modesto Roma.

“Nå kommer det an på Gabriel. Santos trenger ikke å godta eller nekte, klausulene for en flytting er i kontrakten hans, og klubben vil respektere dem. ”

Jose Mourinho er opptatt av Barbosa
Barbosa har vunnet seg selv som etiketten som «neste Neymar» tottenham drakt barn og var medlem av den gullmedalje som vant Brasil-OL 2016-troppen som slo Tyskland med straffe for å vinne finalen.

Etter OL-suksessen sa Barbosa: ”Til nå har jeg egentlig ikke hatt tid til å tenke på noe fordi oppmerksomheten min var helt på OL.

Yaya Toure vil bevise sin billige fotballdrakter på nett egnethet for Manchester

Yaya Toure vil bevise sin billige fotballdrakter på nett egnethet for Manchester City-sjef Pep Guardiola, ifølge spillerens agent.

Ivorianeren, som ble igjen på benken for de tre første kampene i sesongen, har blitt utelatt fra de to siste kampdagskampene og reiste ikke en gang med laget til Rotterdam for deres Champions League-sammenstøt.

Guardiola nektet å gå inn på detaljer om utelatelsen, men var tydelig på at Toure vet nøyaktig hvorfor han har falt utenfor fordel.

«Jeg snakket med ham, og han vet grunnen til det – men det er mellom ham og meg,» sa han i forkant av spillet.

“Det er en sportslig avgjørelse. Jeg er tottenham drakt barn alltid glad – men selvfølgelig krever jeg så mye som mulig.

«Jeg vil ha mer, ikke bare fra Yaya – jeg vil ha mer fra alle.»

Som svar har Seluk – som har sammenstøt med Blues-sjefen før – stått opp for midtbanespilleren.

«Yaya er i god form,» twitret han.

Citys mann på 12m var billig fotballdrakter

1. Fernando er klar

Citys mann på 12m var billig fotballdrakter rett inn i handlingen med en flott blokkering for Gerrard, og selv om det ikke var en helt polert forestilling, ga han mange viktige bidrag. Han trives tydelig på den defensive siden av spillet og er disiplinert fra et posisjonssynspunkt. Han burde være et trygt par hender hvis han kan stryke ut distribusjonen.

2. Zuculini er det ikke

Dette var en uryddig forestilling fra den unge argentineren. Med ronaldo drakt barn alt litt strammere i det midterste maskinrommet holdt spillet ikke så bra opp. Det var ikke et forferdelig skjerm, og akkurat som du ikke skulle bli for båret bort med hans målscorereise mot Kansas, skulle han ikke være for nedrørt nå. Det er? fremskritt å bli gjort.

Alvaro Negredo har billige fotballdrakter sagt til Manuel Pellegrini

Alvaro Negredo har billige fotballdrakter sagt til Manuel Pellegrini at han ikke nøyer seg med å være Citys supersub.

Den spanske spissen starter ennå et spill for Blues etter flyttingen fra Sevilla, men er allerede felles toppscorer med to mål.

Han kom av benken for å score på Cardiff og gjorde det samme mot Hull på lørdag, og nettet det første målet på en ettermiddag som truet med å bli pinlig mot Steve Bruces nyopprykkede side.

Negredo er fornøyd med starten han har gjort i Premier League. Men han har fortalt Pellegrini at han vil ha en plass i startende XI.

Negredo sa: “Jeg scorer mål og er glad for å hjelpe teamet. Forrige manchester united babydrakt uke gjorde ikke målet noe, men denne uken hjalp det laget til å åpne scoringen.

“Det er et grep jeg liker å gjøre, for å angripe bakerste stolpe.