Marouane Fellaini kan være fotballtrøye med eget navn skikket for Manchester

Marouane Fellaini kan være fotballtrøye med eget navn skikket for Manchester Uniteds tur til Stoke lørdag etter at han bommet på Belgias kvalifiserende seier i VM over Gibraltar.

29-åringen satt torsdag kveld ut 9-0 med en «mindre skade», men kunne komme tilbake til Red Devils «kampdag i Hellas søndag kveld.

Belgias trener Roberto Martinez ga en oppdatering om United midtbanespillerens kondisjon foran kvalifiseringen i Piraeus.

«Jeg snakket om Marouane i morges,» sa Martinez lørdag. «Han er skarp, fit og ivrig. Det er et løft med tanke på Hellas.»

Fellaini likte en positiv august med United selv om han messi fotballdrakt startet deres fire inventar på benken. Han utløste en forbedring under Super Cup-nederlaget til Real Madrid og kom sent frem i 4-0-spaserturene mot West Ham og Swansea.

Den tidligere Everton-mannen åpnet deretter kontoen sin hos leieren mot Leicester i forrige ukes 2-0-seier for å bidra til å opprettholde Uniteds 100 prosent Premier League-rekord. Anthony Martial og Marcus Rashford har også scoret etter å ha kommet på denne sesongen.

Arsenals besøk fotball drakter på Old Trafford 19

På lørdag uke startet det for Marcus Rashford.

Arsenals besøk fotball drakter på Old Trafford 19. november etter den nåværende internasjonale pausen vil gjenopplive minner fra 18-åringen som sprakk på Premier League-scenen i februar i fjor mot Gunners med to mål.

Manchester Uniteds tenåringsakademiprodukt hadde markert sin seniordebut med en dobbel fire dager tidligere mot Midtjylland i Europa League i en 5-1 hjemmeseier.

De danske ørene hadde hatt dagen sin i Danmark som ydmyket Louis van Gaals side 2-1.

Men Rashford bidro til å velte den forlegenheten.

Men Midtjylland var en ting. De var ikke Arsenal.

For den Mancunian-spissen kunne Gunners kanskje vært. Rashford atletico madrid drakt beviste at hans åpning ikke var en fluke, og mot mer seriøs opposisjon på toppnivå kjørte han opprør med to mål på tre minutter i første omgang og ødela Arsene Wengers forsvar.

Pep Guardiola har fotballdrakter til barn stablet presset

Pep Guardiola har fotballdrakter til barn stablet presset mot spillerne sine etter en perfekt pre-sesong.

Manchester City slo West Ham i Reykjavik for å ta ytterligere tillit til den nye kampanjen, men treneren sørger for at ikke et snev av selvtilfredshet har sneket seg inn.

Guardiola vil at spillerne hans skal plassere podingen neste uke på trening for å overbevise ham om at de fortjener en plass i XI på Brighton.

Og han er fremdeles ute etter å legge til troppen manchester united drakt barn sin til tross for at han har brukt over 200 millioner allerede i overgangsvinduet.

Alexis Sanchez og Kylian Mbappe er fortsatt interesserte i angrep mens City også ser på å få inn en midtback.

«Jeg tror vi trenger noen andre, noe annet, litt mer,» sa han.

«Jeg klager aldri i karrieren min som manager, og jeg var så fornøyd med gutta forrige sesong.

Rio Ferdinand mener Jose Mourinho billig fotballdrakt bør gjenopprette

Rio Ferdinand mener Jose Mourinho billig fotballdrakt bør gjenopprette Michael Carrick og Henrikh Mkhitaryan til Manchester Uniteds første lag for å forbedre sin dystre form.

United har vunnet et av de siste syv Premier League-kampene og er syv poeng fritt på topp-fire etter sin ubehagelige uavgjort med Burnley.

Seks gangers tittelvinner Ferdinand tror hans tidligere lagkamerat Carrick kan sette i gang angrep raskere og er opptatt av å se at Mkhitaryan sommer signerer får flere sjanser.

«For meg må Carrick spille mer. Han kan mate de angripende manchester city drakt spillerne raskere og mer presist enn noen andre i den troppen,» skrev Ferdinand i Evening Standard.

«Jeg vet ikke hva som har skjedd med Mkhitaryan. Vet noen hvor han er? Han er i det hele tatt i form og trener godt, men du ser ham ikke i en Manchester United-skjorte. De betalte Borussia Dortmund £ 26m for å få ham inn sommeren, og for de pengene ville jeg faktisk se ham spille fotball! «