Manchester United-manager Jose Mourinho Fotballtrøyer barn har valgt

Manchester United-manager Jose Mourinho Fotballtrøyer barn har valgt ni forskjellige midtstopper-partnerskap denne sesongen.

Ulike kombinasjoner av Phil Jones, Eric Bailly, Chris Smalling, Marcos Rojo og Daley Blind har blitt brukt i hjertet av Reds «backline.

Men Old Trafford-forsvarsstor Nemanja Vidic har trukket frem den personen han mener har potensialet til hovedmannen for Mourinho.

Vidic – som dannet et av de fineste United-defensive partnerskap med Rio Ferdinand – la fram navnet Eric Bailly i et intervju med

ESPN

.
«Eric Bailly startet veldig bra med jevne to-tre måneder,» sa Vidic om Uniteds sommersignering fra Villarreal.

«Da var han uheldig med skade og African Cup of Nations. Han er aggressiv. Han har potensial, han er ung, og han liker å forsvare. Han har egenskapene til å gå enda lenger.

«Men jeg tror fortsatt at Phil Jones og / eller Chris Smalling fotballdrakt manchester united kunne bygge et partnerskap med Bailly.

Eric Bailly har imponert Vidic
«Smalling har mentaliteten til å forsvare, den fysiske størrelsen å gjøre det. Han liker å forsvare.

«Men hvis du spør meg hvilken sentralforsvarer jeg aller helst vil se på, så er det Bailly.»

Vidic mener det er rom for forbedring i Rojo, som har hatt sin beste form i United de siste månedene.

«Rojo er en spiller som har gjort det bra på backen for Argentina,» la han til. «Er han god nok til å spille midtforsvar? Se, selvfølgelig er han en god spiller; han spiller for Man United mest spill. Kan han spille bedre? Selvfølgelig.»

Manchester United vil Fotballdrakt junior forsegle billetten til Champions

Manchester United vil Fotballdrakt junior forsegle billetten til Champions League via både Premier League topp fire og suksess i Europa League.

Paul Scholes tror ikke de røde vil måtte svette på den ene eller andre ruten tilbake til elitekonkurransen.

United spiller mot den belgiske klubben Anderlecht i kvartfinalen i Europa League neste måned.

Og Old Trafford-legenden Scholes tror at Jose Mourinhos side vil løfte Uniteds første europeiske pokal siden 2008 i Stockholm 24. mai.

«Hvis de kan utføre noe som de kan, arsenal drakt baby tror jeg de har en stor sjanse til å vinne det,» sa han til sportskeeda.

«Jeg tror Lyon er kanskje åpenbare kandidater til United, men bortsett fra det ser jeg ikke for mange problemer for dem i den konkurransen.»