Fotballskjorter barn Jose Mourinho og Uniteds seniorer har fått

Fotballskjorter barn Jose Mourinho og Uniteds seniorer har fått med seg en tenåringsstjerne i trening, da den skotske tenåringen Matthew Knox har som mål å overbevise de røde om at han bør registreres.

Den 16 år gamle Livingston-spissen har hatt en ny prøve i Carrington etter et vellykket første besøk forrige sesong.

Etter at Rangers mislyktes med mange bud på Knox om sommeren, var de røde opptatt av et nytt blikk.

Knox ble Livingstons yngste spiller som fikk sin profesjonelle debut på Boxing Day forrige sesong mot St Mirren bare fire dager etter hans 16-årsdag.

Og Livingstons hovedtrener David Hopkin avslørte at han har vært med på Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney, Paul Pogba og co på treningsøktene.

“Matthew dro på søndag. Derfor spilte han ikke i psg drakt mbappe kampen på lørdag mot Stenhousemuir, ”sa Hopkin.

fotballdrakt med eget navn Jose Mourinho har slått tilbake

fotballdrakt med eget navn Jose Mourinho har slått tilbake på kritikerne som sier at han aldri har gitt ungdommen en sjanse i sine tidligere klubber.

Den nye Reds-manager insisterte på at han var fullstendig orientert om Uniteds historie, inkludert å bringe produkter hjem til førstelaget.

Fra Busby Babes og Class of ’92 til forrige sesongs fremvekst av Marcus Rashford, Cameron Borthwick-Jackson og Tim Fosu-Mensah, har Old Trafford kjent som grobunn for ungt talent.

Men Mourinho avviste forestillingen hans måter ikke krysser av i den ruten.

Bevæpnet med en forhåndsskrevet liste over 49 navn som han hadde promotert til seniorrankene i løpet av sin lederkarriere i Porto, Chelsea, Inter Milan og Real Madrid, argumenterte han da han ble stilt spørsmålet: “Jeg har ikke tid til å svare på det. Å svare på det vil ta 10 minutter! Jeg visste at det kom.

Mourinho vil signere Pogba
«Du vet hvor mange unge spillere jeg promoterer til førstelaget fra akademiene? 49? Vil du vite hvem de er? Det kan jeg gi deg. Jeg promoterer 49 spillere fra akademiene fra klubbene og med to faktorer, noen ganger promoterer jeg spillere fordi du ikke har en ny sjanse fordi du har så mange skader. Det er en faktor, og den andre faktoren er at når du ikke spiller for store mål, er det lettere å få dem opp. ”

Det så ut til å være en graving i Louis van Gaal som brakte gjennom United academy-produkter forrige sesong, hovedsakelig på grunn av en fryktelig skadeliste.

“Min skadesrekord er veldig veldig lav. Selv i mange år fra Champions League-studiene om hvert lag, var lagene mine mange ganger lag med mindre skader. Jeg promoterer aldri spillere på grunn av behov. Jeg gjorde arsenal drakt barn det på grunn av overbevisning og avgjørelse, «la Mourinho til.

fotballdrakt baby Jose Mourinho lovet at han ville velge

fotballdrakt baby Jose Mourinho lovet at han ville velge et «normalt» Manchester United-lag til Premier League-kamp på Watford søndag etter nederlaget mot Feyenoord.

United produserte en uinspirerende opptreden på De Kuip Stadium, hvor de tapte 1-0 i sin Europa League-åpning en kveld Marcus Rashford, Anthony Martial og Juan Mata ble byttet ut.

Mourinho gjorde åtte endringer på siden som tapte mot City lørdag, men United testet knapt den tidligere Liverpool-keeperen Brad Jones i Feyenoord-målet.

«Det er åpenbart at vi forlot Valencia og Shaw for å spille og være friske,» sa Mourinho til BT Sport. «Så vi går tilbake til et normalt lag åpenbart uten så mange endringer.

«Jeg ønsker ikke å gå inn i den retningen [utpeke dårlige artister], jeg vil ikke tilpasse. Noen av spillerne spilte sitt første minutt av sesongen, ikke mange minutter for dem, ronaldo juventus drakt men noen spillere spilte bedre enn andre, men jeg kan ikke bare dømme dem etter en kamp.

kjøpe fotballdrakter Juan Mata har avslørt Manchester Uniteds

kjøpe fotballdrakter Juan Mata har avslørt Manchester Uniteds hjørnerutiner som jobbet mot Leicester fordi Jose Mourinho kjøpte høyere spillere om sommeren.

Tre av de røde «fire mål mot Leicester på Old Trafford lørdag kom fra Daley Blind-hjørner, og den spanske landskampen mener de nå drar nytte av tilstedeværelsen» sterke, høye «spillere i boksen.

Nye signeringer Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic og Eric Bailly er alle komfortabelt over 6 fot høye og har lagt til en ekstra trussel om luften til Mourinhos team.

Blind var på hjørnetjeneste i en periode under Louis van Gaal forrige sesong, men ga vanligvis inswingere, mens hans assistanser mot Premier League-mesterne alle var outsiders, og Mata sa til MUTV: «Vi har alltid jobbet med hjørner.

«Som et lag prøver vi å få ballen inn i boksen for manchester united drakt med eget navn at noen skal sette den bak i nettet. Vi prøvde det noen ganger forrige sesong, men det fungerte ikke.