fotballdrakt med eget navn Jose Mourinho har slått tilbake

fotballdrakt med eget navn Jose Mourinho har slått tilbake på kritikerne som sier at han aldri har gitt ungdommen en sjanse i sine tidligere klubber.

Den nye Reds-manager insisterte på at han var fullstendig orientert om Uniteds historie, inkludert å bringe produkter hjem til førstelaget.

Fra Busby Babes og Class of ’92 til forrige sesongs fremvekst av Marcus Rashford, Cameron Borthwick-Jackson og Tim Fosu-Mensah, har Old Trafford kjent som grobunn for ungt talent.

Men Mourinho avviste forestillingen hans måter ikke krysser av i den ruten.

Bevæpnet med en forhåndsskrevet liste over 49 navn som han hadde promotert til seniorrankene i løpet av sin lederkarriere i Porto, Chelsea, Inter Milan og Real Madrid, argumenterte han da han ble stilt spørsmålet: “Jeg har ikke tid til å svare på det. Å svare på det vil ta 10 minutter! Jeg visste at det kom.

Mourinho vil signere Pogba
«Du vet hvor mange unge spillere jeg promoterer til førstelaget fra akademiene? 49? Vil du vite hvem de er? Det kan jeg gi deg. Jeg promoterer 49 spillere fra akademiene fra klubbene og med to faktorer, noen ganger promoterer jeg spillere fordi du ikke har en ny sjanse fordi du har så mange skader. Det er en faktor, og den andre faktoren er at når du ikke spiller for store mål, er det lettere å få dem opp. ”

Det så ut til å være en graving i Louis van Gaal som brakte gjennom United academy-produkter forrige sesong, hovedsakelig på grunn av en fryktelig skadeliste.

“Min skadesrekord er veldig veldig lav. Selv i mange år fra Champions League-studiene om hvert lag, var lagene mine mange ganger lag med mindre skader. Jeg promoterer aldri spillere på grunn av behov. Jeg gjorde arsenal drakt barn det på grunn av overbevisning og avgjørelse, «la Mourinho til.