fotballdrakter barn Ashley Young insisterer på at han er fullt fokusert

fotballdrakter barn Ashley Young insisterer på at han er fullt fokusert på sin Manchester United-karriere og slo tilbake alle spekulasjoner om fremtiden hans.

Den allsidige Young, som har spilt bakerst og på vingen for United denne sesongen, ble gjenstand for overgangsspekulasjoner i januar.

Etter å ha spilt bare tre ganger på tre måneder fra november i fjor på grunn av interesse fra Kina, kom det forslag om at Youngs United-karriere var over.

Men 32-åringen har jobbet seg tilbake fra skade på slutten av forrige sesong for å vinne en plass i Jose Mourinhos sterkeste XI, og han avslørte at et potensielt trekk ikke er i tankene hans.

I forkant av messi fotballdrakt Champions League-sammenstøtet med Benfica sa Young: ”Uansett hvor manageren ber meg gå og spille, gir jeg 100% prosent så snart jeg tar på meg United-skjorten.

fotballdrakt barn Dani Alves vendte ryggen mot Manchester City

fotballdrakt barn Dani Alves vendte ryggen mot Manchester City etter å ha blitt tilbudt en forbløffende lønn av Paris St Germain.

De blå trodde de hadde den tidligere Barcelona-stjernen i vesken helt til de siste to dagene, og han ble blyert inn for et sete på neste mandags flytur til Houston for starten av USA-turneringen.

Men den franske klubben kontaktet representantene hans i helgen, da Alves skulle gifte seg, og trumfet den muntlige avtalen som City hadde med spilleren, som hadde vært et hovedmål for Pep Guardiola i sommer.

Det antas at PSG har kommet med en pakke verdt over £ 12 millioner i året over lengden på hans toårige kontrakt, som utgjør rundt around 230 000 i uken.

For at City skulle matche det, måtte de gjøre 34 år gamle Alves – som ikke hadde vært førstevalg med en gang tilbake hvis de lander Kyle Walker – til den nest best betalte spilleren i klubben bak Sergio Aguero.

De blå var ikke forberedt på å gå så høyt etter å ha lønnet lønn de siste tre årene.

Den eneste måten de ville bryte den nåværende strukturen på, atletico madrid drakt ville være for en spiller de mener ville utgjøre en enorm forskjell – Alexis Sanchez blir topptjener hvis han kan frigjøre seg fra Arsenal.

Fotballdrakt Barn med eget navn Tidligere Arsenal-forsvarer Martin Keown

Fotballdrakt Barn med eget navn Tidligere Arsenal-forsvarer Martin Keown var full av ros for John Stones etter sin imponerende oppvisning for England mot Slovakia søndag kveld.

22-åringen spilte ikke et eneste minutt fotball på EM i sommer – men hans form for Manchester City så ham spille hele 90 minuttene i Sam Allardyces første kamp som England-manager.

Han så trygg sammen med Gary Cahill, med sitt ønske om å bringe ballen ut av forsvaret og fange øynene.

Keown mener det var en skjerm som antyder at Stones har en stor fremtid i spillet.

«Stones var utmerket,» sa Keown. “Det var ett dodgy øyeblikk, men han var imponerende og lovet mye for fremtiden.

– Han spilte veldig høyt oppe på banen, spesielt da Slovakia gikk ned til ti mann, og dette var en stor fordel for England.

«Det betydde at en motstander måtte komme ut og engasjere ham, og etterlate plass for slike som Adam Lallana og Wayne Rooney å støte på.»

Stones har ofte blitt kritisert for det manchester united drakt baby noen ser på som overspilling bakerst.

Fotballklær barn Historie og nostalgi var utbredt på Old Trafford

Fotballklær barn Historie og nostalgi var utbredt på Old Trafford – men det var også et oppmuntrende innblikk i Manchester Uniteds fremtid.

Wayne Rooney utlignet til Sir Bobby Charltons rekord for målscoringen til klubben, og Treble-helten Jaap Stam i 1999 kom tilbake med sin Reading-side for FA-cupens tredje runde for å gi muligheter for turer ned Memory Lane.

Men Anthony Martial og Marcus Rashford leverte også nok bevis på at Uniteds fremtid er i gode hender.

Roonys 249. mål for de røde har kommet lenge. Han har stått på randen siden sin 248. kamp mot Feyenoord i november.

Hadde Rashford og Martial ikke blitt forsiktig oppfostret gjennom sine andre sesonger i stedet for å fortsette sine glitrende påvirkninger fra forrige periode, hadde kanskje ikke Rooney en gang muligheten i vinter til å prøve å nå Sir Bobbys unnvikende milepæl.

Kanskje det er like bra at han har skrevet navnet sitt inn i klubbens rekordbøker nå, da den unge engelskfranske late som kronen hans ser ut som om de har kommet gjennom deres personlige kamper.

Mourinho har manchester united drakt rashford håndtert fallene til Martial og Rashford fornuftig.