fotballdrakt barn Dani Alves vendte ryggen mot Manchester City

fotballdrakt barn Dani Alves vendte ryggen mot Manchester City etter å ha blitt tilbudt en forbløffende lønn av Paris St Germain.

De blå trodde de hadde den tidligere Barcelona-stjernen i vesken helt til de siste to dagene, og han ble blyert inn for et sete på neste mandags flytur til Houston for starten av USA-turneringen.

Men den franske klubben kontaktet representantene hans i helgen, da Alves skulle gifte seg, og trumfet den muntlige avtalen som City hadde med spilleren, som hadde vært et hovedmål for Pep Guardiola i sommer.

Det antas at PSG har kommet med en pakke verdt over £ 12 millioner i året over lengden på hans toårige kontrakt, som utgjør rundt around 230 000 i uken.

For at City skulle matche det, måtte de gjøre 34 år gamle Alves – som ikke hadde vært førstevalg med en gang tilbake hvis de lander Kyle Walker – til den nest best betalte spilleren i klubben bak Sergio Aguero.

De blå var ikke forberedt på å gå så høyt etter å ha lønnet lønn de siste tre årene.

Den eneste måten de ville bryte den nåværende strukturen på, atletico madrid drakt ville være for en spiller de mener ville utgjøre en enorm forskjell – Alexis Sanchez blir topptjener hvis han kan frigjøre seg fra Arsenal.