Billige Fotballdrakter Barn Europeisk fotball i 2019

Billige Fotballdrakter Barn Europeisk fotball i 2019 er over – og for et utrolig år det har vært. Manchester City, Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, Juventus og Bayern München løftet ligatitlene i topp-fem ligaer. I mellomtiden vil Champions League-kampanjen 2018/19 alltid bli husket for to utrolige semifinale comeback-seire med Liverpool som imponerte Barcelona og Tottenham som sjokkerte Ajax.

Liverpool løftet troféet for sjette gang i Madrid. Vi vet hvem de mest suksessrike klubbene har vært i 2019, men hvem har vært de mest suksessrike målscorerne? Topp 100 fotballspillere i 2019 har blitt rangert i rekkefølge Hver Premier League-klubbs beste øyeblikk fra 2019 Ronaldo vinner prisen for beste spiller av året på Dubai Globe Soccer Awards Nå som kampene er avsluttet for året, har GIVEMESPORT bestemt seg for å se på de 25 beste målscorerne dette kalenderåret. Vi har sett på de 10 beste ligaene i europeisk fotball, og vi vi teller bare seriemål, nasjonale cuper og europeiske konkurranser. Derfor tar vi ikke høyde for internasjonale mål.Hvis målene er nivåer, har vi tatt minutter per mål i betraktning. Alle data fra transfermarkrt.Her er topp 25:25 | Romelu Lukaku | Inter Milan | Utseende: 44 | Mål: 22Lukaku byttet Manchester United mot Inter Milan om sommeren og flyr i Italia. Han har scoret 14 mål på 22 opptredener for San Siro-siden siden han flyttet.

22Shakhtar har dominert den ukrainske ligaen i 2019, og Moraes har skåret 15 mål på 16 seriekamper denne sesongen.

Nok et strålende år med målscoring for Kane. Han klarte ikke en i Champions League-finalen i Madrid og fikk noen få skadeproblemer dette kalenderåret. Men han vil være fornøyd med 23 av 36 kamper for Spurs.

23Vedat Muriqi var en stjerne for Caykur Rizespor tottenham drakt barn under kampanjen 2018/19 og scoret 17 mål i ligaen. Han ble snappet opp av Fenerbahce og har videreført den formen med 11 mål i alle konkurranser denne sesongen.