Fotballdrakt barn billig Englands VM-kvartfinalemotstandere Sverige

Fotballdrakt barn billig Englands VM-kvartfinalemotstandere Sverige hadde en overraskende tidlig vekker når en brannalarm gikk på deres luksushotell tidlig på morgenen. Noen timer før den skandinaviske siden møtte sitt største spill siden 1994, ble de tvunget til å evakuere rommet på femstjerners Lotte Hotel, sentralt i Samara, klokka 08.00. En England-fan, som bor på hotellet og ba om ikke å bli navngitt, sa at han så spillerne stå utenfor sammen med fotballfans.

De svenske stjernene, inkludert midtbanespilleren Seb Larsson, ble sagt å være slitne i lobbyen etter den falske alarmen. Den engelske fanen Terry Comitti, fra Romford, Essex, sa til Daily Mail:

De var ikke fornøyde, og det ville ikke være en overraskelse når de skulle få skjønnhetssøvnen deres før det som sannsynligvis er det største spillet i deres liv. ”Timer etter hendelsen, et hotellmedarbeider som ikke ønsket å bli kalt, sa:

Alt er i orden, gjestene er trygt på rommet eller i lobbyen. ”Ikke den ideelle forberedelsen for svenskene, som har overrasket mange ved å komme til kvartfinalen i Russland. Etter å ha blitt trukket med Mexico, Tyskland og Sør-Korea i gruppen Etapper ble det ikke forventet at Sverige skulle komme seg ut av gruppen sin, men etter å ha slått Sør-Korea og Mexico, toppet de til slutt gruppen sin, og endte foran Mexico som ble nummer to, og eliminerte Tyskland i prosessen.

Et uavgjort-sluttspill med Sveits ventet Sverige, og til tross for at han ble ansett som mindre underdogs, ga et avbøyd Emil Forsberg-skudd seieren til Janne Anderssons side. Når det gjelder England, har de slått Tunisia og Panama i gruppespillet, og Colombia i siste- 16 for å nå sin første kvartfinale på 12 år. Etter glemmelige verdensmesterskap i 2010 og 2014, med den siste som bare varte tre kamper, føler hele England seg ganske messi drakt barn håpefull om at fotballen «kommer hjem» i 2018.