Fotballdrakter Barn med eget trykk Viste verdensmesterskapet i 2018 starten

Fotballdrakter Barn med eget trykk Viste verdensmesterskapet i 2018 starten på slutten for Cristiano Ronaldo og Lionel Messis duopol? De to superstjernene kjempet for å få tak i den største premien i fotball for første gang i Russland. Imidlertid raste de begge ut sist -16 etappe som betyr at verken Messi eller Ronaldo har scoret et mål i utslagsfasen.

Med Messis Argentina og Ronaldos Portugal snublet ut av konkurransen samme dag, tillot det to andre spillere å blomstre. Kylian Mbappe scoret to ganger da Frankrike dumpet Messis Argentina ut, mens på den andre siden av trekningen ledet Luka Modric sin kroatiske side til VM-finalen. Modric og Mbappe møttes i Moskva og Mbappes mål hjalp Frankrike med å seire 4-2. Det hindret ikke Modric i å hente turneringens Golden Ball-pris – prisen for beste spiller i turneringen – mens Mbappe fikk Best Young Player Award.

Men hva betyr alt når det gjelder Ballon d’Or 2018? Selv om det er en årlig pris, er det fortsatt god tid for ting å endre seg, men verdensmesterskapet har hatt en enorm innvirkning når det gjelder odds for prisen som vil bli utdelt i januar 2019. Bookmakere har fremdeles Cristiano Ronaldo som tung favoritt på 1/4 odds etter å ha hjulpet Real Madrid med å vinne Champions League mens de scoret fire mål under verdensmesterskapet – inkludert et hattrick mot Spania.

Ronaldo fullførte selvfølgelig 100 millioner pund til Juventus i forrige uke. Hvis Ronaldo er først, så er Messi nummer to, ikke sant. Feil. Bookmakere har nå Modric på andreplass. En Champions League-triumf og en VM-finale er ikke en dårlig sesong for 32-åringen.

Messi er ikke engang tredje, noe som betyr at argentineren kan slippe av Ballon d’Or-pallen for første gang siden 2006. I stedet er 19 år gamle Mbappe tredje favoritt for å få tak i den prestisjetunge individuelle utmerkelsen. 2018 BALLON D «ELLER ODDS

(Bilde med tillatelse fra ronaldo drakt ) Selvfølgelig kan Messi starte en sterk start på kampanjen og fortsatt ende i topp tre av valgene, men for øyeblikket er han vurdert til 12/1 for å vinne Ballon d’Or. fire, Kevin de Bruyne, Mohamed Salah, Harry Kane og Neymar er alle rangert med 25/1 skudd og vil kjempe om femteplassen.