fotballdrakter på nett Cristiano Ronaldos sønn ble sjokkert da han så huset

fotballdrakter på nett Cristiano Ronaldos sønn ble sjokkert da han så huset som faren hans bodde i Lisboa som ung. Juventus-stjernen tok sønnen, Cristiano Ronaldo Jr., tilbake til sitt hjem han bodde i mens han kom gjennom rekkene i Sporting Lisboa.

Sønnen min vendte seg mot meg og sa: ‘Pappa, du bor virkelig her ?!’ ”avslørte Ronaldo.

Ronaldos oppvekst var ydmyk. Det er langt fra livet han lever nå, med luksusbiler og overdådige hus som normen. 34-åringen åpnet mer for sin barndom på Madeira under et intervju med Piers Morgan på ITV. Ronaldo sier at han fortjener mer Ballon d «Ors than MessiRonaldo: Sex er bedre enn det største målet mitt noensinne. Sjekk ut vår nye GIVEMESPORT-hjemmeside. Med lite penger ville Ronaldo dra til den lokale McDonald’s for å tigge hamburgere.

Vi var litt sultne. Vi hadde en McDonald’s ved siden av stadion, vi banket på døren og spurte om du hadde noen burgere, ”sa Ronaldo.

Det var alltid Edna og to andre jenter. Jeg fant dem aldri igjen.

Jeg spurte folk i Portugal, de stengte McDonalds, men hvis dette intervjuet kan hjelpe dem, ville jeg være så glad.

Jeg vil invitere dem til Torino eller Lisboa for å spise middag med meg fordi jeg vil gi noe tilbake. ”

Vi må finne Edna. Et gjensyn mellom Ronaldo og McDonald’s-ansatt som hjalp til med å mate ham, ville være fantastisk.

Det var ikke lett for Ronaldo å vokse opp, og han vil nå at sønnen hans skal tåle noen av de vanskeligheter han gjorde, selv om han vet hva som ikke blir lett.

Denne generasjonen, de har alt lett, ”la den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spissen til.

De har datamaskiner. De trenger ikke ofre for å få manchester city drakt det de vil ha, jeg vil at han skal lide litt. Som jeg gjorde. Intervjuet er vel verdt å se på. Ronaldo er kanskje den mest åpne han noen gang har vært.