billige fotballdrakter på nett Cristiano Ronaldo er en av verdens mest populære

billige fotballdrakter på nett Cristiano Ronaldo er en av verdens mest populære fotballspillere, og mange fans fra hele verden vil gi noe for å møte ham. Men i virkeligheten er det praktisk talt umulig å møte Juventus superstjernen for din gjennomsnittlige fan. Ikke bare er han ekstremt opptatt med fotball og annet arbeidsrelaterte forpliktelser, men han har også en familie. Dessverre har han ikke mye fritid til å samhandle med fansen sin.

Deretter prøver noen av hans største fans å ta saken i egne hender ved å avbryte en faktisk kamp (eller faktisk en treningsøkt) for å møte helten sin. Dette skjedde tirsdag da en fan løp inn på banen i løpet av en Juventus treningsøkt i Nanjing, Kina.Ronaldo forsvarte Bale offentlig i 201511 år gammel gutt spiller fotball med MessiBarcelona-spillere tvunget til å gi Audis tilbake Før han hadde sjansen til å nå Ronaldo, skjønt, brydde sikkerhet ham til bakken og førte ham bort. Men i løpet av furoren reagerte Ronaldo ganske underlig. I stedet for å la myndighetene gjøre jobben sin og eskortere banen inntrengeren bort, løp Ronaldo opp bak en sikkerhetsvakt og bargte ham. Se den her … Om han prøvde å imponere lagkameratene, fansen på stadion eller begge deler er uklart. Ronaldo syntes tydeligvis at det var morsomt – han lo mens han gjorde det – men sikkerhetsvakten så ikke lykkelig ut.

Det var først da han snudde seg og skjønte at det var Ronaldo at han bestemte seg for ikke å iverksette tiltak, men hadde sikkerhetsvakten ført Ronaldo bort sammen med inntrengeren av banen, ville han ha vært godt innenfor sine rettigheter. Lett merkelig oppførsel fra en 34- år gammel mann. I likhet med en slem skolegutt kom Ronaldo tilbake til sine sjokkerte lagkamerater – inkludert Gonzalo Higuain – og de hadde alle en latter.

Videoen viser deretter Ronaldo gå av banen med et frekt smil om ansiktet. Ronaldo barcelona fotballdrakt og lagkameratene er for tiden i Nanjing foran onsdagens International Champions Cup-sammenstøt mot Inter Milan. De vil se etter å forsegle sin første seier i pre-season etter taper åpningskampen sin mot Tottenham i helgen.

Fotball Drakt Barn Cristiano Ronaldo utløste igjen kontroverser torsdag kveld

Fotball Drakt Barn Cristiano Ronaldo utløste igjen kontroverser torsdag kveld ved å bestemme seg for å gå glipp av den årlige UEFA-prisutdelingen. Til tross for at han var nominert til Årets spiller og Årets spiss, var portugiseren fraværende da hans tidligere Real Madrid-lagkamerater alle deltok. Og årsaken Hvorfor? Fordi han visste at han ikke ville vinne den tidligere utmerkelsen.

Ronaldo ble kåret til årets spiss foran Mohamed Salah og Harry Kane, men gikk glipp av Årets spiller til Luka Modric. Modric var en fortjent vinner etter sine opptredener for Real forrige sesong og Kroatia ved verdensmesterskapet, med Sergio Ramos som hevdet etterpå det hadde ingenting å gjøre med Ronaldos fravær. «Jeg tror ikke Cristiano er misfornøyd fordi Modric vant prisen,» sa Ramos. «Kanskje han er ulykkelig fordi han ikke vant den, men ikke fordi en lagkamerat gjorde det i stedet.» Jeg tror at hvis det er en spiller som fortjener denne prisen, så er det Luka. «RONALDO’S NO-SHOW Ronaldos beslutning om å gå glipp av seremonien er blitt smalt av mange fordi det kommer over som respektløst. Han og Lionel Messi har dominert prisen for årets spiller gjennom årene, og den ene gangen han ikke er i strid, dukker han ikke opp.

Det som setter Ronaldos avgjørelse i perspektiv er hvordan Messi reagerte på at Luis Suarez slo ham til Pichichi i 2016, som ble tildelt La Ligas toppscorer på slutten av hver sesong. Suarez scoret 40 mål sammenlignet med Messis 26, med Ronaldo som nummer to på 35 Messi gratulerte Suarez på Instagram for to år siden (se nedenfor). «Gratulerer gutt! La oss gå opp,» skrev Barcelona-stjernen. til Suarez i en grov oversettelse fra spansk. Akkurat det er forskjellen mellom Messi og Ronaldo, som er en seriell vinner av alle kontoer, men ikke den beste til å akseptere nederlag – til og med for sine egne lagkamerater. Slik ser topp 10 ut for Player av året, med Messi som kommer juventus fotballdrakt på en lav femteplass etter å ha mottatt bare 55 poeng.