kjøpe fotballdrakter på nett Chelsea Women’s jakt etter trofeer i sesongen

kjøpe fotballdrakter på nett Chelsea Women’s jakt etter trofeer i sesongen 2019-20 vil bli gjenstand for en dokumentarfilm som flyr på veggen som også vil krønike noen av spillernes lykke til sommerens verdensmesterskap. Fullwell73, produksjonsselskapet bak en nylig serie med Sunderlands herrelag, har til hensikt å filme åtte 60-minutters episoder og vil ha enestående tilgang til Blues. Styrt av Emma Hayes og med Fran Kirby, Millie Bright og Karen Carney MBE i sine rekker, endte Chelsea på tredjeplass i sesongens Super League for kvinner , mens et mål i siste øyeblikk så at forsvaret til FA-cupen deres endte på semifinalen. Hayes «side nådde også de siste fire i Champions League, og tapte mot Lyon.

Når han snakket om dokumentaren, med tittelen «Flying High», sa Chelsea-sjef Guy Laurence:

Denne kunngjøringen kommer på et enormt viktig tidspunkt for kvinnelig fotball med et veldig etterlengtet verdenscup i horisonten, foran en ny spennende FA Women’s Super League-sesong, som uten tvil vil være enda mer konkurransedyktig enn noen gang.

«Flying High» vil bringe våre legioner av supportere, så vel som mange millioner kvinnelige fotballfans, bak kulissene for å se akkurat hva som gjør Chelsea FC Women til laget det er. ”Hayes la til:

Dette er en spennende tid for kvinnefotball i dette landet og denne dokumentaren vil ytterligere fremheve fremskrittene i spillet og vise de profesjonelle standardene som kreves for kvinnefotball på elitenivå.

Jeg vet hvor hardt spillerne mine og medarbeiderne mine ronaldo juventus drakt jobber, ofringene de gjør, og ønsket om å oppnå drømmene sine, og ved å la kameraene fange alle bevegelser, vil andre også sette pris på det. «