Fotballdrakter Barn med eget trykk Chelsea hadde en stor beslutning å ta etter Jose Mourinhos

Fotballdrakter Barn med eget trykk Chelsea hadde en stor beslutning å ta etter Jose Mourinhos avgang i september 2007. Vest-London-klubben hadde kommet på baksiden av to påfølgende Premier League-titler, men Mourinhos tredje sesong i klubben gikk ikke etter planen. Han dro etter bare seks kamper med at klubben hadde plukket opp 11 poeng fra de seks første kampene sine.

Chelsea skulle alltid ha en tøff oppgave i hendene på å erstatte den portugisiske manager, men i stedet for å utnevne et stort navn bestemte Roman Abramovich kontroversielt seg for å ansette Avram Grant som hans etterfølger. Den tidligere Chelsea-direktøren for fotball hadde ikke engang klart seg utenfor av Isreal, men Abramovich stolte på at han kunne nyte suksess. Og for å være rettferdig, gjorde han det ikke så dårlig. Chelsea ville trange nummer to i Premier League til Manchester United, mens de også ble nummer to i League Cup og Champions Liga.

Han forlot sin stilling i mai 2008 da Luiz Felipe Scolari fikk regjeringen. Hans åtte måneders opphold i klubben førte ikke til sølvtøy, men hvor vellykket var han i overføringsmarkedet? Grant hadde bare ett overgangsvindu å gjøre hans merke, hvor han gjorde tre signeringer, og det kan sies at han gjorde en veldig god jobb. Så, hva skjedde med signeringene han gjorde i sitt eneste overgangsvindu? Nicholas Anelka – £ 15 millioner £ Ankelka ankom Chelsea med et høyt rykte, etter å ha spilt for slike som Real Madrid, Arsenal og Liverpool tidligere i karrieren, fortsatte han med å bli et sentralt medlem av troppen, og endte opp med å score 59 ganger på 125 kamper for klubben. Den franske spissen forlot Chelsea i 2012 for Shanghai, og fortsatte med å representere Juventus og West Bromwich Albion før de trakk seg tilbake med Mumbai City i 2015.

Branislav Ivanovic – £ 9,7 millioner Hva en signering Ivanovic var. Den serbiske forsvareren ville sementere sin plass til høyre for Chelseas forsvar, mens han også dekket i midten når det var nødvendig. Mens han var en suveren spiller defensivt, hadde han også en evne til å score mål ; han hakk 34 på sine 377 utflukter for klubben. Han dro til Zenit St. Petersburg etter ti sesonger med klubben, der han fortsatt spiller.

Franco Di Santo – £ 3,4 millioner Di Santo hadde ikke mye fotballdrakt barcelona suksess i Chelsea, men han har vært i stand til å gjøre seg bemerket siden han forlot klubben. Signert i en alder av bare 18 år klarte Di Santo ikke å score i sine 16 opptredener for Chelsea.Han spiller nå i Bundesliga med Schalke etter vellykkede perioder med Wigan Athletic og Werder Bremen.

Kjøpe fotballdrakter Chelsea har brukt svimlende penger på spillere siden Roman

Kjøpe fotballdrakter Chelsea har brukt svimlende penger på spillere siden Roman Abramovich ble klubbens eier tilbake i 2003. Den russiske milliardærens ankomst markerte starten på en ny æra for Vest-London-antrekket, som har siden vant fem Premier League-titler, like mange FA-cuper, tre League Cuper, UEFA Europa League og UEFA Champions League. Abramovichs rikdom har sett en rekke superstjerner utøve sin handel på Stamford Bridge de siste 15 årene, inkludert Eden Hazard , Fernando Torres og Didier Drogba.

Listen har mange flere flops enn treff, og noen fans mener at dette er bevis på at klubbens rekrutteringspolitikk er feil i øyeblikket. Hvor mange av de 29 har hatt ekte suksesser? Uten tvil N’Golo Kante, og kanskje Pedro, Marcos Alonso og Antonio Rudiger. Olivier Giroud var også anstendig på slutten av forrige sesong, men er neppe Chelseas førstevalgsspiss denne sesongen.

Fan på Reddit vurderer de 29 signeringeneEn Chelsea-fan på Reddit har tatt seg tid til å rangere de 29 signeringene – slik ser han det …

God-Tier: Kante

Bra: Pedro, Luiz, Alonso, Batshuayi, Rudiger, Giroud (han var en flott slutt forrige sesong), Jorginho, Begovic

Decent: Amelia, Baba (hadde aldri en sjanse, var aldri dårlig i seg selv), Kenedy, Bakayoko, Zappacosta, Drinkwater, Morata (1/2 bra, 1/2 dårlig), Caballero, Barkley , Emerson, Green, Eduardo

Bad: Hector, Miazga, Nathan, Pantic, Cuadrado

Ugly: Pato, Falcao, Djilobodji ”

Han legger til:

Du kan se at det skarpe problemet er at for mange av chelsea fotballdrakt barn dem bare er anstendige eller vanlige dårlige / stygge. Jeg er sikker på at folk også vil hevde at selv noen av de jeg merket Anstendig (Baka, Morata, Zappa, Drinkwater) fortjener å bli ansett som dårlige. Snakker volumer. «Problem med Chelseas rekrutteringsstrategi? Her er en annen reaksjon på listen over Chelseas 29 siste kjøp …

Er dette et bevis på at noe har gått galt med Chelseas rekrutteringspolitikk? Si din mening nedenfor.