Fotballdrakt Barn med eget navn Ungdommer som så på avskjedsseremonien White Hart Lane søndag ettermiddag

Fotballdrakt Barn med eget navn Ungdommer som så på avskjedsseremonien White Hart Lane søndag ettermiddag må ha spurt foreldrene sine: Er det han som skriver den bisarre Team of the Week på BBC Sport -nettstedet? etter at Garth Crooks dukket opp. 59-åringen ble parert foran Tottenham-fansen sammen med forskjellige andre tidligere Spurs-storheter, inkludert Glenn Hoddle og Ossie Ardiles etter 2-1-seieren over Manchester United. Crooks var faktisk en anstendig spiss tilbake i 1980 -tallet. Han scoret 75 mål på 183 kamper for Spurs før han forseglet et midlertidig lånebevis til United under kampanjen 1983–84.

Etter pensjonisttilværelsen ble Crooks en ekspert og er et kjent ansikt blant fotballfans i Storbritannia. Han har dukket opp på Match of the Day ved mange anledninger gjennom årene og var en gang på Football Focus hver lørdag lunsjtid. mest populære ekspert rundt derimot, det er rimelig å si at hans sparsommelige stil ikke er alles kopp te. Selv om han tydeligvis elsker det vakre spillet, fremstår han ofte som litt pompøs. Og Ukens Team of the Week er vanligvis ganske rart. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor han endte opp i media i stedet for å trene etter å ha hengt opp støvlene. Crooks siste kommentar om Ozil er bisarre Crooks siste spalte har skapt mye forvirring på sosiale medier. Inkludert Mesut Ozil etter hans imponerende oppvisning i Arsenals 4-1-seier over Stoke lørdag, forklarte Crooks hvorfor, etter hans mening, den tyske playmakeren bør la Gunners vente på, vent på det, Tottenham. ”Mye har blitt sagt om Mesut Ozil. Elsk ham eller hat ham – og jeg elsker ham – det kan ikke nektes for at han er en fantastisk fotballspiller. Er han i riktig lag? Sannsynligvis ikke, »skrev Crooks på BBC Sport -nettstedet. – En spiller med sitt talent ville blitt mer verdsatt i en klubb som Tottenham. Nå kan jeg ha Arsenal -fans som skummer ved munnen ved tanken på at Ozil skal gå til White Hart Lane, men ærlig talt passer det bedre. – En spiller med sitt talent ville blitt mer verdsatt i en klubb som Tottenham. Nå kan jeg ha Arsenal -fans som skummer ved munnen ved tanken på at Ozil skal gå til White Hart Lane, men ærlig talt passer det bedre. – En spiller med sitt talent ville blitt mer verdsatt i en klubb som Tottenham. Nå kan jeg ha Arsenal -fans som skummer ved munnen ved tanken på at Ozil skal gå til White Hart Lane, men ærlig talt passer det bedre.

– Da Sol Campbell bestemte seg for å flytte til Arsenal fra Spurs, var det fordi spilleren var desperat etter å vinne pokaler. En helt akseptabel posisjon for en profesjonell fotballspiller å ta og et faktum som Spurs -fansen aldri har klart å gjøre opp med seg. Ozils fotballstil er imidlertid perfekt for Spurs, og han har allerede vunnet ting med Arsenal. Hans generelle prestasjon mot Stoke, som alltid er en vanskelig nøtt å knekke, var fantastisk mens målet hans var sublimt. “Bare hos Spurs vil fansen ta imot spillere som Ozil. Du ser, hos Spurs handler det bare om fotball, mens det i Arsenal handler om å vinne. Husker du da han begynte å snakke om onkelen Ben? Dette er enda merkeligere enn den gangen du begynte å skrive om onkelen din Ben mens du forklarte hvorfor du inkluderte Wayne Rooney i Ukens lag i desember 2013. Ved den anledning skrev Crooks: » Jeg snakket med onkelen min Ben på lørdag og sa at Aaron Ramsey nesten var sikker på å bli det enstemmige valget for årets fotballspiller. Han tok glasset champagne ut av hånden min og sa: «Du mener Wayne Rooney, ikke sant?» Jeg fortalte ham at han hadde gjort et veldig godt poeng og straks dro hjem. ”Det er Garth Crooks’ verden og vi andre lever bare i den. «Jeg snakket med onkelen min Ben på lørdag og sa at Aaron Ramsey nesten var sikker på å bli det enstemmige valget for årets fotballspiller. Han tok glasset champagne ut av hånden min og sa: «Du mener Wayne Rooney, ikke sant?» Jeg fortalte ham at han hadde gjort et veldig godt poeng og straks dro hjem. ”Det er Garth Crooks’ verden og vi andre lever bare i den. «Jeg snakket med onkelen min Ben på lørdag og sa at Aaron Ramsey nesten var sikker på å bli det enstemmige valget for årets fotballspiller. Han tok glasset champagne ut av hånden min og sa: «Du mener Wayne Rooney, ikke sant?» Jeg fortalte ham at han hadde gjort et veldig godt poeng og straks dro hjem. ”Det er fotballdrakt manchester united Garth Crooks’ verden og vi andre lever bare i den.

Fotballdrakter med eget navn I tillegg til å være en av de største spillerne

Fotballdrakter med eget navn I tillegg til å være en av de største spillerne i Premier League -historien, produserte Lampard faktisk sin beste sesong noensinne sammen med Ancelotti med fantastiske 27 mål på 51 kamper fra midtbanen.

Clarence Seedorf Ja, vi forlot virkelig denne mannen … stol på oss, det var ikke lett. Seedorf var en absolutt koloss på midtbanen for AC Milan og er Ancelottis tredje mest begrensede spiller med 325 opptredener.

Ronaldinho Vi kunne bare ikke la være å inkludere en Ballon d’Or-vinner og to ganger FIFA World Player of the Year, for ikke å snakke om at 10 mål på 36 kamper i løpet av hans eneste sesong med Ancelotti var ganske solide.

Filippo Inzaghi Selv om Inzaghi ikke hadde den beste poengsummen til angriperne som Ancelotti klarte, ville det være useriøst å utelate mannen som – med 161 angrep – holder ut som sin ledende scorer gjennom tidene.

Zlatan Ibrahimovic Vi kom et nesehår unna å velge Ibrahimovic i start-XI, spesielt når du tenker på at hans eneste sesong med Ancelotti hadde 35 mål på 45 kamper og en historisk seier i Ligue 1.

Ærlig omtale Ronaldo Nazario Jeg vet, jeg vet, det virker like blasfemisk for oss å utelate Ronaldo som det vil for deg. Imidlertid er vi strenge med fokuset på hvordan spillerne presterte under Ancelotti eller i det minste rundt hans regjeringstid. Dessverre var Ronaldo en falmet styrke da han byttet til AC Milan i 2006 og til tross for alle hans bemerkelsesverdige prestasjoner på forhånd , ni mål på 20 kamper er ikke nok til å ombestemme oss.

Det som Ancelotti ikke har klart i verdensfotball er ikke verdt å administrere. Seriøst har vi pløyd gjennom mange nye XI-er her på GIVEMESPORT, men vi er ikke sikre på at noen kan holde et lys til den bemerkelsesverdige banken av spillere som har vist seg under Ancelotti. Og bare for å bevise poenget vårt ytterligere, lar vi deg være med på at disse spillerne ikke engang var gode nok til innbytterbenken: Iker Casillas, Manuel Neuer, John Terry, Fabio Cannavaro, Mats Hummels, Ashley Cole, Philipp Lahm, Xabi Alonso, Gennaro Gattuso, Alessandro del Piero, paris saint germain drakt Arjen Robben, Michael Ballack, Karim Benzema, Robert Lewandowski, Franck Ribery. Ja, seriøst …

Fotballklær barn Chelsea er den første av Premier Leagues seks beste til å bøye

Fotballklær barn Chelsea er den første av Premier Leagues seks beste til å bøye sine økonomiske muskler i januar -overgangsvinduet. -vurderte Borussia Dortmund -kantspiller Christian Pulisic. Amerikaneren hadde 18 måneder igjen av kontrakten sin med den tyske klubben og vil bli lånt tilbake dit resten av sesongen 2018/19.

Jeg visste ingenting om Pulisic i går. Klubben spurte min mening om ham for en måned siden. Min mening var positiv, og i dag har jeg visst at avtalen er gjort. «Som forventet var Chelsea -fans ikke helt overbevist av hans innrømmelse. Hvis Sarri ikke er sterkt involvert i overføringer, hva med avtalen for å få Jorginho med seg fra Napoli?

Chelsea misunner Premier League akkurat nå etter bekreftet signering av Borussia Dortmund-kantspilleren Christian Pulisic onsdag. Manchester United, Liverpool, Arsenal og Tottenham har alle tidligere uttrykt interesse for 20-åringen, som har steget til stjerne i sine tre år i Tyskland. Dortmund, som signerte Pulisic gratis tilbake i 2016, tjente 58 millioner pund på overgangen og forhandlet om å holde ham på lån til slutten av sesongen.

En mann som har vært kontinuerlig knyttet til Pulisic i løpet av det siste året, er Liverpool -manager Jurgen Klopp, som ble spurt om flyttingen på en pressekonferanse. «Virkelig god spiller for Chelsea,» sa tyskeren per Sky Sports. «En dyktig gutt. Jeg har kjent ham en stund, god signering, god deal også for Dortmund.» På grunn av gebyret som Chelsea hostet for Pulisic, har det kommet forslag om at de betalte for mye for en spiller som stort sett har spilt andre fele. til Jadon Sancho i Dortmund denne sesongen. Det er også stilt spørsmål om amerikaneren er det ferdige produktet – selv om han i forsvaret hans fortsatt er bare 20.

Men la oss fokusere på det positive, for Pulisic er utvilsomt et veldig spennende ungt talent som har potensial til å være i verdensklasse en dag. Tempo er en av hans største styrker, og nå har det dukket opp et klipp av Pulisic som går head-to-head med Napolis Kalidou Koulibaly i et løp nedover fløyen tidligere denne sesongen i Champions League. Koulibaly er allment ansett som en av de beste og raskeste midtstopperne i verden, men i videoen nedenfor demonstrerer Pulisic sin hurtighet og styrke til å brøle forbi ham fra halvveislinjen. Imponerende. Chelsea har allerede Eden Hazard, Pedro og Willian som kan spille utenfor, men Pulisic er uten tvil raskere arsenal drakt baby og mer direkte enn alle tre. Premier League -forsvar, vær forsiktig.