fotballdrakter barn Da andreplassen allerede var sikret

fotballdrakter barn Da andreplassen allerede var sikret, handlet søndag ettermiddag om Michael Carrick for alle tilknyttet Manchester United.Jose Mourinho kåret Carrick i Man Utds start -XI mot Watford for det som var midtbanespillerens 464. og sannsynlige siste opptreden for klubben. Etter 12 år og flere trofeer, inkludert fem ligatitler og Champions League, har Carrick kalt tid på karrieren og vil bli med i Uniteds trenerteam.

Marcus Rashford scoret vinneren i 1-0-seieren over Watford, men ikke før den pensjonerte Carrick ga et øyeblikk til med ekte kvalitet. I det 85. minutt ble Carrick erstattet av Paul Pogba og mottok forståelig nok en fantastisk mottakelse fra hver enkelt person inne i Old Trafford.Carrick spiller hovedrollen i siste kamp, ​​men før det var han nøkkelen til å bryte dødpunktet etter å ha produsert en helt perfekt langdistanseball for å slippe Juan Mata 11 minutter fra pause.

Carricks pasning tillot Mata å forlate Watfords forsvarere i hans kjølvann, og spanjolen hadde den enkle oppgaven å plassere ballen til Rashford for en enkel avslutning. I tillegg til sin «pre-assist», viste Man United-kapteinen sitt fantastiske pasningsspekter og hans Utrolig evne til å kontrollere spill fra en dyptliggende posisjon. Hva fansen sier om Carrick Fotballfans som så på Carricks siste kamp var full av ros til 36-åringen og gjorde noen poeng som det er utrolig vanskelig å bestride.

Supporterne hevdet at han fortsatt er den beste engelske midtbanespilleren som er god nok til å fortsette å spille på toppnivå, og uttrykte vantro på mangelen på engelske landslag. mange år vant Carrick bare 34 landskamper for sitt land mellom 2001 og 2015.

Carrick, den siste gjenværende spilleren fra Uniteds Champions League-triumf i 2008, håper på den perfekte sendingen med en FA-cup-seier over Chelsea neste helg.Hva er DIN mening om Carricks fremragende karriere og hans tid i Man Utd? Synes du at han fortjente flere landskamper i England og fremdeles borussia dortmund drakt er den beste engelske midtbanespilleren? Si DITT i kommentarfeltet nedenfor!