fotballdrakter på nett Mens det ultimate fotballspørsmålet

fotballdrakter på nett Mens det ultimate fotballspørsmålet er «Hvem er bedre: Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi?» England-fans har sin egen versjon. Debatten mellom Paul Scholes, Frank Lampard og Steven Gerrard har pågått i mange år, til tross for at trioen alle nå er pensjonert. Selvfølgelig vil Manchester United-fans si Scholes, Chelsea-fans vil si Lampard og Liverpool-fans vil si Gerrard.

Når det gjelder de nøytrale, vil svaret deres være forskjellig mellom alle tre. Men hvem synes egentlig spillerne selv var best i løpet av karrieren? I fjor ble Paul Scholes spurt om hvem som var bedre mellom ham og Steven Gerrard, og den tidligere United-midtbanespilleren svarte med : «»Det er vel ikke noe spørsmål?» Og i Scholes fravær ble Steven Gerrard og Frank Lampard spurt om hvem som var den beste spilleren mellom alle tre. Faktisk var det Rio Ferdinand som ble spurt om sin mening først av BT Sport-programleder Jake Humphrey. Den tidligere forsvareren ga imidlertid et veldig diplomatisk svar og nektet å nevne bare én spiller – til tross for at han var tidligere lagkamerater med Scholes. Gerrard ble deretter stilt spørsmålet som han svarte på: «Jeg skal si meg , gjør jeg ikke?” Og Lampard svarte på en veldig lik måte med: “Jeg skal ikke si ikke meg nå,er jeg?»

Ferdinand sang lovsangen til alle tre og ble ikke spesielt ronaldo drakt overrasket over svarene fra Gerrard og Lampard. «Alle ville ha sagt selv,» sa han. «Og det er det toppspillere gjør. De støtter seg selv i disse situasjonene, og hver av dem ville ha hatt et argument for å foreslå seg selv.» Humphrey avgjorde argumentasjonen ved å avslutte med: «Svaret er Paul Scholes.»