fotballdrakter online Selv om Brendan Rodgers ikke gjorde

fotballdrakter online Selv om Brendan Rodgers ikke gjorde en dårlig jobb som manager for Liverpool Football Club, forlot han Anfield under en sky. men falt på det siste hinderet. Ting gikk nedover etter det og Rodgers ble til slutt sparket og erstattet av Jurgen Klopp i oktober 2015 etter en skuffende start på sesongen 2015-16.

Rodgers tilbrakte resten av sesongen utenfor ledelsen; komme seg etter prøvelsen sin, ventet på den perfekte muligheten før han kom tilbake. Det var en avgjørelse han ikke hadde råd til å forhaste seg. Han visste at han trengte en klubb som ville gi ham muligheten til å gjenoppbygge hans rykte og, avgjørende, selvtilliten. Rodgers har gjort en fantastisk jobb i Celtic. Han tok imot samtalen fra Celtic i mai 2016 og har ikke sett seg tilbake siden.Rodgers har vant Scottish Premier League, Scottish Cup og back-to-back Scottish League Cups de siste 18 månedene. I forrige måned brøt hans Celtic-lag klubbens egen britiske rekord på 62 ubeseiret hjemmekamper, som ble satt helt tilbake i 1917.

– Celtic har den britiske rekorden, det er spesielt, sa Rodgers til journalister den gang. «Det er en utrolig bragd av spillerne og et fantastisk eksempel på profesjonalitet, på å spille og skape høye standarder hver dag.» Til tross for deres suksess i den skotske Premier League, smigret Celtic for å lure i Champions League denne perioden. samme gruppe som Paris Saint-Germain og Bayern München, samt Anderlecht, Celtic vant bare én av sine seks kamper og befinner seg nå i Europa League. Hva Owen sa om Rodgers etter Europa League-trekningen De har blitt trukket til å møte Zenit Saint-Petersburg i 32-delsfinalen og etter trekningen, sa tidligere Premier League-stjerne Michael Owen noe om Rodgers som ikke har falt i god jord hos Celtic-supporterne. «De oppnådde så mye i fjor, med «Invincibles» forrige sesong, og hva mer kan du gjøre med Celtic?» Owen sa på BT Sport. «Du kan bare fortsette å vinne ligaen og gå for Champions League er urealistisk med pengene de har å bruke.

«Jeg tror denne konkurransen [Europa League] er realistisk med å gå dypt inn i det og, som jeg sier, vinne ligaen hvert år.» På et tidspunkt vil Brendan Rodgers sikkert bli lei av det og ønske å komme tilbake til Premieren. League og jeg forventer at det vil være relativt snart – kanskje denne sesongen og så ser vi etter en annen jobb neste sesong.» Se: Owen får Brendan Rodgers spådomSe Owen si sin mening om Rodgers her…Så, der har du det. Ifølge Owen vil Rodgers gå lei av å vinne med Celtic og vil se etter å komme tilbake til engelsk fotball neste sommer. Celtic-fans ronaldo juventus drakt reagerer på Owens kommentarSom du kan forestille deg har mange Celtic-fans reagert dårlig…