Fotballskjorter barn Uansett hva du mener om Neymars flytting

Fotballskjorter barn Uansett hva du mener om Neymars flytting fra Barcelona til Paris Saint-Germain i fjor sommer, viser hans prestasjoner i Ligue 1 denne sesongen hvilken spesiell spiller han er. PSG ble oppmuntret av brasilianerens ankomst for omtrent seks måneder siden, og PSG har gjenopptatt sin dominans i Ligue 1 og ser ut til å stikke av med tittelen. Før dagens kamp mot Strasbourg hadde de et komfortabelt ni poengs gap over nærmeste utfordrere Monaco, og hadde muligheten til å utvide det til 12 med seier.

Men ett øyeblikk i kampen skilte seg ut fra resten, hvor Neymar nok en gang beviste hvor lett han finner det i Ligue 1. Se øyeblikket her: Med PSG 5-2 opp og kampen nesten ferdig og støvet, brasilianeren produserte et ekstraordinært løp og gjennomspill som forlot fotballfans i ren forundring. Neymar plukket opp ballen på egen banehalvdel og løp ringer rundt en mengde motstandsspillere, som slet med å ta ballen fra ham. Med ryggen mot sin egen mål, snudde 26-åringen skarpt med en smart ferdighet, før han hoppet mellom forvirrede Strasbourg-spillere da han kjørte inn i fiendens territorium. Deretter avsluttet han det ekstraordinære løpet ved å spille en gjennomgående ball som ble helt åpnet. opposisjonsforsvaret.Helt forbløffende. Det er enda en å legge til høydepunktet. hvor Neymar nok en gang beviste hvor lett han finner det i Ligue 1. Se øyeblikket her: Med PSG 5-2 opp og kampen nesten ferdig og støvet, produserte brasilianeren et ekstraordinært løp og gjennomspill som forlot fotballfans i ren forundring.Neymar plukket opp ballen på egen banehalvdel og løp ringer rundt en mengde motstandsspillere, som slet med å ta ballen fra ham. Med ryggen mot eget mål snudde 26-åringen skarpt med en smart stykke ferdighet, før han hoppet mellom forvirrede Strasbourg-spillere da han kjørte inn i fiendens territorium. Deretter avsluttet han det ekstraordinære løpet ved å spille en ball uten å se gjennom, som splittet motstanderens forsvar fullstendig. Helt forbløffende. Det er enda en å legge til høydepunktet.

hvor Neymar nok en gang beviste hvor lett han finner det i Ligue 1. Se øyeblikket her: Med PSG 5-2 opp og kampen nesten ferdig og støvet, produserte brasilianeren et ekstraordinært løp og gjennomspill som forlot fotballfans i ren forundring.Neymar plukket opp ballen på egen banehalvdel og løp ringer rundt en mengde motstandsspillere, som slet med å ta ballen fra ham. Med ryggen mot eget mål snudde 26-åringen skarpt med en smart stykke ferdighet, før han hoppet mellom forvirrede Strasbourg-spillere da han kjørte inn i fiendens territorium. Deretter avsluttet han det ekstraordinære løpet ved å spille en ball uten å se gjennom, som splittet motstanderens forsvar fullstendig. Helt forbløffende. Det er enda en å legge til høydepunktet. Se øyeblikket her: Med PSG 5-2 opp og kampen nesten ferdig og støvet, produserte brasilianeren et ekstraordinært løp og gjennomspill som forlot fotballfans i ren forundring. Neymar plukket opp ballen på egen banehalvdel og løp rundt. en mengde motstandsspillere, som slet med å ta ballen fra ham.

Med ryggen mot eget mål snudde 26-åringen skarpt med en smart ferdighet, juventus fotballdrakt barn før han hoppet mellom forvirrede Strasbourg-spillere da han kjørte inn i fiendens territorium. Deretter avsluttet han det ekstraordinære løpet ved å spille en ball uten å se gjennom ballen som splittet motstandens forsvar fullstendig. Helt forbløffende.