Fotballskjorter barn Vi har sett mange nye drakter allerede denne sommeren

Fotballskjorter barn Vi har sett mange nye drakter allerede denne sommeren, og det er rimelig å si at mange har delt meninger. Nike har kommet under ild for i hovedsak å rulle ut nøyaktig den samme stripen i forskjellige farger til alle klubbene de tilbyr. sa at det ikke er noe utenom det vanlige for en settprodusent. Det pleier å være tilbakevendende trender i de fleste sett i det minste, og Umbro med sine retro-ermer neste sesong er et godt eksempel.

Men for Barcelonas drakt gikk Nike den ekstra milen denne sesongen og fornyet hjemmestripen med en ny layout av deres historiske striper. Noen mennesker liker det, noen foretrakk de eldre inkarnasjonene, men i det minste holder Nike det friskt med de nye design.Frisk er absolutt ett ord som også kan brukes for å beskrive Barcelonas nye bortestrip. Den katalanske siden vil ta på seg en elektrisk blå drakt neste sesong som absolutt er slående ved første visning. Ta en titt på bildet nedenfor: Det er imidlertid en dypere mening med fargevalget. Barcelona avslørte via en uttalelse på nettsiden deres at designet er «inspirert av klubbens historie og kultur på kragen, som delvis er definert av det katalanske flagget, Senyera.» Samt trimmen på kragen, «Forca»

På banen har Barca noen seriøse tanker å gjøre denne sommeren. Selv om de registrerte interesse for Ousmane Dembele, Hector Bellerin og Marco Veratti, virker det som om alle tre avtalene ser vanskelige ut for Copa del Rey-mesterne. Bellerin sies å være revet over flyttingen og Arsenal ber om et gebyr på rundt 40 pund. million. Dembele har tilsynelatende utelukket seg selv fra å flytte bort fra Dortmund til neste sommer, og Verattis prislapp er satt til å bli enorm. Italieneren sies å ønske flyttingen, men det er midtbanespilleren juventus drakt barn ronaldo som skal tvinge den gjennom.